Tackers kopen

Wil je een tacker kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan tackers van merken als DeWalt, Milwaukee, Makita en KWB. Maar welke soorten tackers zijn er en waar moet je op letten bij het kopen ervan?

2 resultaten

Makita Pneumatische Brad tacker AF506 8 bar (18 Ga)

758871

2 Bezorgvoorraad info

€ 118,48 excl BTW

Makita Accu Bradtacker DBN600ZJ

751295

2 Bezorgvoorraad info

€ 473,24 excl BTW

Waar gebruik je een tacker voor?

Een tacker is een onmisbaar elektrisch gereedschap dat wordt gebruikt voor het snel en efficiënt bevestigen van materialen met behulp van nagels, nieten of brads. Het is ideaal voor het bevestigen van bekleding, isolatiemateriaal, plinten, en nog veel meer. Met een tacker kun je moeiteloos en nauwkeurig materialen aan elkaar hechten, wat tijd en energie bespaart bij jouw klussen.

Soorten tackers

Bij het kopen van een tacker zijn er verschillende soorten waaruit je kunt kiezen, zoals accu tackers en lucht tackers.

Soorten tackers - accu tackers

Accu tacker

Een accu tacker is draadloos en biedt optimale bewegingsvrijheid op de werkplek, zonder dat je rekening hoeft te houden met een stroomvoorziening. Dit maakt het ideaal voor klussen op locaties waar geen stopcontacten beschikbaar zijn.

Alle accu tackers

Soorten tackers - lucht tackers

Lucht tacker

Een lucht tacker daarentegen werkt op luchtdruk en vereist een compressor om te kunnen functioneren. Het voordeel hiervan is dat lucht tackers over het algemeen krachtiger zijn en geschikt zijn voor intensiever gebruik.

Alle lucht tackers

Waar moet je op letten bij het kopen van een tacker?

Bij het kopen van een tacker is het belangrijk om te letten op enkele belangrijke factoren:

  • Type/soort tacker
  • Vermogen
  • Veiligheidsvoorzieningen

Tacker online bestellen of kopen in de vestiging

Heb jij de lucht of accu tacker gevonden die je nodig hebt? Een tacker bestellen doe je eenvoudig en snel op Bouwmaat.nl. Uiteraard ben je ook welkom om een tacker te kopen in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over tackers? Neem dan gerust contact met ons op.