Stucstops kopen

Er zijn resultaten

Stucstops kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan stucstops. De stucstops in ons assortiment zijn van verzinkt staal, beschikbaar in verschillende formaten en geschikt voor verschillende stucdiktes. Ook profiteer je bij Bouwmaat van het MEER=MINDER inkoopvoordeel op stucstops.

Wat is een stucstop?

Een stucstop wordt ook wel een aansluitprofiel genoemd. Een stucstop wordt gebruikt om het stucwerk te beëindigen. Je gebruikt een stucstop bijvoorbeeld wanneer de afwerking van het stucwerk over gaat in een andere afwerklaag of moet stoppen bij een kozijn. Door gebruik te maken van een stucstop krijg je een hele strakke afsluiting.

Formaten

Stucstops komen, net als andere stucprofielen, in verschillende formaten. Zo vind je bij Bouwmaat stucstops voor een stucdikte van 3 mm tot wel 6 mm. Daarnaast hebben wij stucstops in de formaten:

  • 260 cm
  • 300 cm

Wat kost een stucstop?

Een stucstop vind je bij Bouwmaat al vanaf €2,08 excl. BTW, maar je hebt bij Bouwmaat ook stucstops van €9,32 excl. BTW. Daarnaast profiteer je bij Bouwmaat van het MEER=MINDER inkoopvoordeel bij aankoop van stucstops.

MEER=MINDER inkoopvoordeel

Weet je al dat je bij Bouwmaat minder betaalt wanneer je meer inkoopt? Met MEER=MINDER krijg je namelijk inkoopvoordeel als je grotere aantallen voor je klus nodig hebt. Slim toch? Het MEER=MINDER inkoopvoordeel geldt ook op bijna alle stucstops bij Bouwmaat.

Stucstop online kopen of in de vestiging

Stucstop kopen? Heb je de stucstops gevonden die je zoekt? Bestel stucstops eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt. Ook voor vragen over stucstops kun je bij ons terecht. Onze medewerkers geven je graag een persoonlijk advies.