Gipsgebonden basispleisters kopen

Gipsgebonden basispleisters kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende soorten gipspleisters van het merk Knauf. De keuze voor een gipspleister is afhankelijk van het type klus dat je hebt. Maar wat zijn gipspleisters? En welke gipspleister gebruik je voor welke klus?

10 resultaten

product image
Meer=Minder

Knauf Machinepleister MP75 25 kg

347547

5186 Bezorgvoorraad info

€ 9,98 excl BTW

€ 8,98 v.a. 45 stuks

product image
Meer=Minder

Knauf Goldband Pleistergips 25 kg

255339

813 Bezorgvoorraad info

€ 11,83 excl BTW

€ 10,64 v.a. 45 stuks

Knauf Goldband Quick Handpleister 25 kg

583838

263 Bezorgvoorraad info

€ 12,35 excl BTW

product image
Meer=Minder

Knauf Snelpleister Snelband 25 kg

113521

50 Bezorgvoorraad info

€ 16,72 excl BTW

€ 15,04 v.a. 45 stuks

Knauf Aquastuc Gipspleister 25 kg

702215

102 Bezorgvoorraad info

€ 19,11 excl BTW

product image
Meer=Minder

Knauf Roodband Hechtpleister 25 kg

255290

212 Bezorgvoorraad info

€ 16,91 excl BTW

€ 15,21 v.a. 45 stuks

Knauf MP75 Diamant 25 kg

767521

536 Bezorgvoorraad info

€ 11,85 excl BTW

product image
Meer=Minder

Knauf Geelband Hechtschuurgips 25 kg

255312

35 Bezorgvoorraad info

€ 13,60 excl BTW

€ 12,24 v.a. 45 stuks

product image
Meer=Minder

Knauf Gipspleister ECOfin 2.0 25kg

848544

45 Bezorgvoorraad info

€ 10,48 excl BTW

€ 11,68 v.a. 45 stuks

Brander Egalisatiepleister KV 20 kg

574876

€ 24,34 excl BTW

Gipsgebonden basispleisters kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende soorten gipspleisters van het merk Knauf. De keuze voor een gipspleister is afhankelijk van het type klus dat je hebt. Maar wat zijn gipspleisters? En welke gipspleister gebruik je voor welke klus?

Wat zijn gipsgebonden basispleisters?

Gipsgebonden basispleisters worden ook wel gipspleisters genoemd. Zoals de naam als doet vermoeden is het bindmateriaal gipsgebonden pleisters gips. Gipspleisters kenmerken zich door de hoge mate van witheid en een glad effect. Gipspleisters worden binnen gebruikt en zijn niet geschikt voor ruimtes met een verhoogde luchtvochtigheid. Er zijn wel gipspleisters die bestand zijn tegen vocht voor het stucen in natte ruimtes.

Natte ruimtes

Heb jij een klus in een natte ruimte? Denk hierbij aan badkamers, keukens, toiletten en garages. Let dan goed op welke gipspleister je koopt. Niet iedere gipspleister is geschikt voor het gebruik in vochtige ruimtes. Een gipspleister die dit wel is, is bijvoorbeeld de Knauf AquaStuc gipspleister. Dit is een gehydrofobeerde gipspleister die beter bestand is tegen spatwater dan een standaard gipspleister.

Voordelen van gipspleisters

Gipspleisters hebben een aantal voordelen. Wij zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Milieuvriendelijk
  • Gladde afwerking
  • Weinig kans op scheuren
  • Hoge mate van witheid

Soorten gipspleister

Gipsgebonden basispleisters zijn er in verschillende soorten. Wij zetten alle soorten gipspleisters voor je op een rij zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw klus.

Knauf MP 75

Er is geen een stukadoor die Knauf MP75 niet kent. Knauf MP 75 is een machinepleister voor verwerking in één laag met de PFT gipsspuitmachine. Met MP 75 krijg je een mooi glad eindresultaat door de fijne vulstoffen. Je kunt MP 75 gebruiken op alle steenachtige wanden en plafonds binnen. Zelfs in keukens en badkamers in woningen. Deze gipspleister is ideaal voor het stukadoren van stucplaten. Knauf MP 75 heeft een hoge opbrengst en een lange verwerkingstijd en is geschikt voor laagdiktes vanaf 10 mm.

Knauf Goldband

Knauf Goldband is een gipspleister voor handmatige verwerking in één laag. Met Goldband krijg je een mooi glad eindresultaat, dankzij de fijne vulstoffen. Je kunt Goldband gebruiken op alle steenachtige wanden en plafonds binnen. Zelfs in keukens en badkamers in woningen. Deze gipspleister is ideaal voor het stukadoren van stucplaten. Goldband heeft een hoge opbrengst en een lange verwerkingstijd en is geschikt voor laagdiktes vanaf 10 mm.

Knauf Goldband Quick

Knauf Goldband Quick is een gipspleister voor handmatige verwerking in één laag. Met Goldband Quick krijg je een mooi glad eindresultaat door de fijne vulstoffen. Door de bijzondere receptuur is Goldband Quick ideaal voor laagdiktes vanaf 5 mm. Goldband Quick heeft een hoge opbrengst en een korte verwerkingstijd. En is ideaal voor kleinere renovatieklussen door de kortere afbindtijd.

Knauf Rotband

Knauf Rotband hechtpleister is een pleistergips waarin toeslagstoffen gebruikt zijn die de hechting bevorderen. Het is een binnenpleister, die je handmatig in één laag verwerkt. Rotband is geschikt voor alle steenachtige ondergronden. Je kunt de pleister toepassen in alle types ruimten/gebouwen, behalve in vochtige bedrijfsruimtes.

Knauf Snelband

Knauf Snelband is een gipspleister met een zeer korte afbindtijd. Daardoor is hij zeer geschikt voor het stellen hoekprofielen en het repareren van grote oneffenheden in de ondergrond. Dankzij toepassing van Snelband, kun je snel met je eigenlijke pleisterwerk starten.

Knauf AquaStuc

Knauf AquaStuc gipspleister is een gehydrofobeerde gipspleister die beter bestand is tegen spatwater dan een standaard gipspleister. Deze basis- en afwerkpleister is ideaal voor wanden in natte ruimtes die niet of gedeeltelijk worden betegeld. Denk aan badkamers, keukens, toiletten en garages. Je hoeft wanden zonder tegels niet apart af te werken. Hierdoor geniet je klant sneller van zijn ideale badkamer.

Knauf Geelband

Knauf Geelband is een gipspleister voor handmatige verwerking in één laag. Je kunt Geelband gebruiken op alle steenachtige wanden en plafonds. Zelfs in keukens en badkamers in woningen. Let op: Geelband is niet geschikt voor natte bedrijfsruimtes.

Knauf Schuurband

Knauf schuurband is een gipspleister voor binnen. Je verwerkt deze pleister handmatig, in één laag. Schuurband is geschikt voor alle steenachtige wanden en plafonds, inclusief ruimtes die af en toe vochtig worden, zoals keukens en badkamers in woningen. Deze gipspleister is echter niet geschikt voor vochtige bedrijfsruimtes.

Gipspleisters online kopen of in de vestiging

Heb jij de gipsgebonden basispleisters gevonden die je nodig hebt voor jouw klus? Bestel gipspleisters eenvoudig online op Bouwmaat.nl of koop de gipspleisters direct in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over gipsgebonden basispleisters? Of over de verwerking van dit type pleister? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

MEER=MINDER inkoopvoordeel

Weet je al dat je bij Bouwmaat minder betaalt wanneer je meer inkoopt? Met MEER=MINDER krijg je namelijk inkoopvoordeel als je grotere aantallen voor je klus nodig hebt. Slim toch? Het MEER=MINDER inkoopvoordeel geldt ook op bijna alle gipspleisters bij Bouwmaat.