Milwaukee veiligheidsbrillen kopen

Jij kan meer, jij bent beter, jij kan alles! Bouwmaat heeft het beste assortiment voor de slimme bouwer. Zo ben je met een Milwaukee gecertificeerde veiligheidsbril optimaal beschermd tegen stof en splinters. Door de antidamp- en antikrascoating beslaan je glazen niet, en kan deze veiligheidsbril tegen een stootje. Daar zorgen wij voor! Beloofd!

Alle Milwaukee veiligheidsbrillen

milwaukee-premium-veiligheidsbril-3

Geavanceerde bescherming, ultieme prestaties

Milwaukee premium veiligheidsbrillen zijn voorzien van een verwijderbare afdichting die je ogen beschermt tegen vuil.

Getest op hoge-impact

De Milwaukee veiligheidsbrillen zijn klaar om de uitdagingen op de bouwplaats aan te gaan en zijn getest op hoge impact om je veilig te houden tijdens het uitvoeren van je werk.

milwaukee-premium-veiligheidsbril
milwaukee-premium-veiligheidsbril-2

Anti-condens lenzen

Anti-condens lenzen zorgen ervoor dat je glazen niet beslaan en je zo naadloos kunt bewegen van binnen- naar buitenlocaties zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit.

Heldere, getinte en gepolariseerde lenzen

De premium Milwaukee veiligheidsbrillen met afdichting zijn verkrijgbaar met heldere, getinte of gepolariseerde lenzen. Met getinte lenzen heb je een (veiligheids)zonnebril. Gepolariseerde lezen zorgen voor rust voor je ogen en maken dat kleuren beter zichtbaar zijn ten opzichte van een normale zonnebril. Ook nemen ze schittering weg. Niet alleen voor onderweg in de bus, maar ook handig voor de buitenklus.

milwaukee-premium-veiligheidsbril-5
milwaukee-veiligheidsbrillen

Duurzame, krasbestendige lenzen

Duurzame, krasbestendige lenzen zorgen voor gemakkelijk schoonmaken en verlengen de levensduur van je bril voor maximale productiviteit.

CE-gecertificeerd, ultieme bescherming

Milwaukee premium veiligheidsbrillen met afdichting maken deel uit van de Milwaukee veiligheidsbrillen die CE-gecertificeerd zijn volgens de normen EN 166, EN 168, EN 170 en EN 172, voor ultieme bescherming.

milwaukee-veilgiheidsbril
image

Veiligheidsbrillen op sterkte

Soms is het fijn als je dichtbij net dat kleine beetje extra scherp ziet. Dan is een veiligheidsbril met sterkte een uitkomst.

Blijf veilig en blijf productief met Milwaukee veiligheidsbrillen

Milwaukee veiligheidsbrillen kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan veiligheidsbrillen van Milwaukee. Bestel de veiligheidsbril die je zoekt eenvoudig online of koop een veiligheidsbril in een vestiging bij jou in de buurt.

Alle Milwaukee veiligheidsbrillen

Advies

 • image

  Kies de juiste veiligheidsbril

  Als vakman lopen je ogen iedere dag gevaar. Niet alleen als je gaat lassen, maar ook als het gaat om hakken van steen of hout, mengen van lijmen en mortels of het snijden van tegels. Er hoeft maar een klein stukje weg te schieten en je kunt ernstig oogletsel hebben. En als je bij het lassen je ogen beschermd, waarom dan ook niet voor andere activiteiten? Wij helpen je de juiste oogbescherming kiezen.


  Lees meer

 • image

  Wees zuinig op je ogen, kies de juiste veiligheidsbril

  Als professional weet je het als geen ander: je moet zuinig zijn op je ogen. Door je werk lopen ze namelijk bijna dagelijks gevaar. Uiteraard als je last, maar ook als je hakt, snijdt of lijmt. Er hoeft maar een klein stukje hout of steen weg te schieten en je loopt ernstig oogletsel op. Maar hoe kies je dan de juiste oogbescherming?  Lees meer

 • pbm_header

  Persoonlijke beschermingsmiddelen

  1. Je eigen veiligheid en gezondheid zijn je lief. En die van je collega’s natuurlijk ook! Daarom draag je op de klus persoonlijke beschermingsmiddelen. Voor de beste bescherming zit je bij Bouwmaat goed. Jouw veiligheid staat namelijk bij ons ook erg hoog in het vaandel.

   Daarom besteden we daar nu wat extra aandacht aan. In dit artikel lees je alles over de verschillende beschermingsmiddelen.


  Lees meer


 • handschoenenheader1

  Keuzehulp werkhandschoenen
  Ook je handen kunnen een goede bescherming gebruiken. Bijna de helft van alle bedrijfsongevallen hebben gevolgen voor handen en armen. Dus ook als handschoenen niet verplicht zijn op jouw werkplek, raden we je aan om goede werkhandschoenen te dragen. Maar hoe kies je nu de juiste handschoenen voor jouw klus?
  Lees meer