Milwaukee persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Op de bouw werk je regelmatig met gevaarlijke materialen, stoffen en gereedschappen. Dat kan op de lange termijn best wat gevolgen met zich meebrengen. Bij Bouwmaat hechten we daarom veel waarde aan veilig werken. Voor iedere klus is een ander soort persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) nodig voor bijvoorbeeld je hoofd, ogen, oren, handen en voeten. Samen met Milwaukee hebben we veel oplossingen om veilig én comfortabel te werken.

Bekijk alles

Werkhandschoenen

Ook voor handschoenen ben je bij ons aan het juiste adres: van snijbestendige handschoenen tot sloophandschoenen (en zelfs winterhandschoenen!). Het is belangrijk om de juiste handschoenen te kiezen voor jouw klus, want elke handschoen heeft unieke eigenschappen.

Kies de juiste handschoen

Alle werkhandschoenen

Milwaukee werkhandschoenen

Veiligheidsbrillen

Als vakman lopen je ogen iedere dag gevaar. Niet alleen als je gaat lassen, maar ook als het gaat om hakken van steen of hout, mengen van lijmen en mortels of het snijden van tegels. Er hoeft maar een klein stukje weg te schieten en je kunt ernstig oogletsel hebben. En als je bij het lassen je ogen beschermd, waarom dan ook niet voor andere activiteiten?

Kies de juiste veiligheidsbril

Alle veiligheidsbrillen

Milwaukee veiligheidsbrillen

Niet te missen

Natuurlijk zijn er een aantal dingen die je standaard in je bus en op de klus wil hebben. Een aantal voor je veiligheid, maar natuurlijk ook iets voor het plezier… want de Milwaukee draadloze oordoppen wil je écht hebben!

Bekijk alles

 • image

  Kies de juiste werkhandschoenen

  Bouwmaat biedt een selectie Milwaukee-handschoenen in verschillende soorten, maten én specificaties. Zo vind je voor iedere klus de geschikte handschoen.


  Lees meer
 • image

  De juiste veiligheidsbril

  Als professional weet je het als geen ander: je moet zuinig zijn op je ogen. Er hoeft maar een klein stukje hout of steen weg te schieten en je loopt ernstig oogletsel op. Maar hoe kies je dan de juiste oogbescherming?

  Lees meer
 • image

  Persoonlijke beschermingsmiddelen
  Om veilig te werken is de juiste bescherming essentieel. Er zijn veel verschillende soorten persoonlijke bescherming, dus wat heb jij allemaal nodig?


  Lees meer
 • image

  Werken in de winter

  Met de juiste werkkleding ben je beschermd tegen wind, vocht en kou. In dit artikel vind je tips over geschikte beschermende kleding tijdens de koude en natte dagen.


  Lees meer