Milwaukee M18™ powertools kopen

Jij kan meer, jij bent beter, jij kan alles! Bouwmaat heeft altijd een oplossing. Geen uitdaging is te groot met de ruim 160 verschillende Milwaukee M18™ powertools. Professioneel vermogen, licht in gewicht, extreem prestatiegericht en prettig in gebruik. Daar zorgen wij voor! Beloofd!

Alle Milwaukee M18™ powertools

milwaukee-m18-fuel

Milwaukee M18™ snoerloos systeem

Milwaukee M18™ is een snoerloos systeem ontworpen om extreme prestaties, professioneel vermogen, lichtgewicht en superieure ergonomie te kunnen bieden, zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact.

Eén systeem, meer dan 255 tools

Milwaukee biedt meer dan 255 prestatiegerichte tools die volledig compatibel zijn met het M18™ systeem, waarvan je bij Bouwmaat ruim 160 Milwaukee Powertools vindt. Van boormachines tot cirkelzagen, haakse slijpers, reciprozagen en meer.

Milwaukee M18 gereedschap
milwaukee-m18-fuel-2

M18 FUEL™

M18 FUEL™ gereedschap is compacter en toch krachtiger. Dit maakt deze M18 FUEL™ powertools van Milwaukee uitermate geschikt voor moeilijk bereikbare plekken en ideaal voor werken op hoogte. Kenmerkend voor M18 FUEL™: kleinere afmetingen, lagere gewicht, betere balans en eenvoudige bediening.

REDLITHIUM™ accu-technologie

De M18™ draadloze tools van Milwaukee worden aangedreven door de REDLITHIUM™ accu-technologie. De REDLITHIUM™ accu's bieden tot 40% meer looptijd, 20% meer kracht en 50% meer ladingen dan conventionele lithium-ion accu's. Ook leveren de accu's de allerbeste prestaties in extreme omstandigheden op het werk, inclusief extreme temperaturen, en zijn ze volledig compatibel met alle M18™ draadloze tools van Milwaukee.

Milwaukee M18 REDLITHIUM

Milwaukee M18™ powertools kopen

Koop een Milwaukee M18™ powertool en ervaar de kracht van het Milwaukee M18™ accu gereedschap. Bij Bouwmaat vind je met meer dan 160 M18™ powertools een uitgebreid assortiment. Of je nu op zoek bent naar boormachines, cirkelzagen, haakse slijpers, reciprozagen of andere tools.

Alle Milwaukee M18™ powertools

Advies

 • milwaukee-m18-fsx-121-reciprozaag

  Milwaukee M18 FSX-121 Reciprozaag

  Het lossen van auto’s in containers, bouten doorslijpen en hout of metaal doorzagen, het kan allemaal met de nieuwe M18 FSX-121 reciprozaag. Frank Nijssen deelt zijn ervaringen.


  Lees meer

 • milwaukee-m18-accus

  REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT

  Milwaukee timmert al geruime tijd aan de weg met hun REDLITHIUM-ION™-accu’s. De accu’s staan bekend om hun lange levensduur, kracht en vermogen.


  Lees meer


 • milwaukee-accuboormachine

  Milwaukee accuboormachines onder de loep

  Wij vergelijken de mogelijkheden en technieken van de Milwaukee schroefboormachine M18 FDD2 en klopboormachine M18 FPD2.
  Lees meer

 • milwaukee-voor-jouw-klus

  Alles voor jouw klus met Milwaukee

  In gesprek met Donny van Treijen, key accountmanager bij Milwaukee. Tijdens het gesprek komen diverse producten ter sprake, van schroefmachines tot rioolontstoppers.


  Lees meer