Bouwmaat Rijssen

Enterstraat 198

7461PE Rijssen

Als je deze vestiging voor afhalen selecteert zie je op alle artikelen direct de bijbehorende voorraad

Openingstijden

  • di 07:00 - 18:00
  • wo 07:00 - 18:00
  • do 07:00 - 18:00
  • vr 07:00 - 18:00
  • za 08:00 - 15:00
  • zo Gesloten
  • ma 07:00 - 18:00

Afwijkende tijden

Ma 25 december
Gesloten
Di 26 december
Gesloten
Ma 1 januari
Gesloten

Manager verkoop & vestiging

Henk Roelfsema

Nieuws en demodagen

do - 13 jul. 2023   t/m   zo - 31 dec. 2023

Klus- en productspecialist in de vestiging


De klus- en productspecialist is het zichtbare aanspreekpunt in de vestiging die advies kan geven over een specifieke kluscategorie: verf, tegelverwerking, isolatie, persoonlijke beschermingsmiddelen of sanitair & installatie. De specialist heeft kennis van de markt, klus- en productspecificaties, kent jouw behoeften als klant en combineert deze samen tot het beste advies voor de klus. Daarmee helpt de klus- en productspecialist jou het beste uit jezelf, jouw werk en jouw bedrijf te halen.


Uitgebreide training


Alle klus- en productspecialisten volgen een uitgebreid opleidingsprogramma op hun kennisgebied. Naast Specialist Verf, worden nu ook Bouwmaat medewerkers getraind tot Specialist Isolatie, Specialist Tegelverwerking en Specialist Sanitair & Installatie.


Herkenbaarheid


Je herkent klus- en productspecialisten in de vestiging aan hun kleding. Zie je zo snel geen klus- en productspecialist? Ga dan naar een van de andere Bouwmaat-medewerkers en zij sporen de klus- en productspecialist voor je op.
Let op: nog niet alle vestigingen hebben alle klus- en productspecialisten in huis. Het kan dus zijn dat je (telefonisch) geholpen wordt door een specialist in een andere vestiging of door een gewone medewerker.

Bezoek onze professionele bouwmarkt in Rijssen

Bouwmaat Rijssen is dé groothandel voor bouwmaterialen in de regio Rijssen. Onze Bouwmaat vestigingen hebben een gemiddelde oppervlakte van 3000m2 en zo’n 12.000 verschillende producten direct uit voorraad leverbaar. Naast een ruim aanbod in producten kun je in onze bouwmarkt voor de professional in Rijssen ook terecht voor het mengen van verf of het op maat zagen van je houten materialen in onze zagerij.

Een thuis voor bouwers in Rijssen

Maar Bouwmaat Rijssen is meer dan alleen jouw groothandel in bouwmaterialen. Het is een thuis voor bouwers. De vestiging is een ontmoetingsplek waar je jouw dag kunt beginnen met een lekkere kop koffie, kunt overleggen met andere bouwers over jouw projecten en tips en trucs uit kunt wisselen. De plek waar regelmatig speciale demo’s worden georganiseerd of catering wordt geregeld.

Bij Bouwmaat Rijssen kennen we elkaar allemaal. Wij zijn benieuwd naar hoe het met jou en je werk gaat. Wij zijn pas tevreden als jouw project slaagt, want jouw succes voelt ook als het onze.

Maar liefst 6 dagen per week geopend

Onze professionele bouwmarkt in Rijssen is maar liefst zes dagen per week geopend. Als één van de weinige groothandels in bouwmaterialen kun je bij ons ook op zaterdag terecht. En doordeweeks staan wij in onze vestiging in Rijssen al vanaf 07.00 uur ’s ochtends voor je klaar.

Klus- en productspecialisten

De klus- en productspecialist is het zichtbare aanspreekpunt op de vestiging voor jou die advies kan geven over een specifieke kluscategorie: verf, tegelverwerking, isolatie, persoonlijke beschermingsmiddelen of sanitair & installatie. De specialist heeft kennis van de markt, klus- en productspecificaties, kent jouw behoeften als klant en combineert deze samen tot het beste advies voor de klus. Daarmee helpt de klus- en productspecialist jou het beste uit jezelf, jouw werk en jouw bedrijf te halen.

Lees meer over klus- en productspecialisten

Bouw assortiment in Rijssen

In onze professionele bouwmarkt in Rijssen vind je het beste assortiment voor de slimme bouwer. Je vindt hier precies wat je nodig hebt voor al jouw projecten, van klein tot groot. En doordat je bij Bouwmaat altijd alles wat je nodig hebt voor jouw projecten onder één dak vindt, bespaar je ook nog eens tijd. Belangrijke tijd die je niet in rekening kunt brengen bij jouw opdrachtgever.

Het ruime assortiment is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Online bestellingen afhalen in Rijssen?

Waarom heb je een drive-in nodig als wij alles gewoon voor je klaarzetten in onze vestiging in Rijssen en op je aanhanger laden. Met onze klaarzetservice helpen we je snel weer op weg. Heb je geen aanhanger? Ook een aanhanger kun je bij ons huren. Zo maken wij het niet alleen makkelijk, maar bieden we jou ook altijd een oplossing.

Bouwmaat Rijssen: dáár kan je op bouwen!

Op de kaart