Bouwmaat Leiderdorp

Vlasbaan 21

2352AH Leiderdorp

Als je deze vestiging voor afhalen selecteert zie je op alle artikelen direct de bijbehorende voorraad

Openingstijden

  • zo Gesloten
  • ma 07:00 - 16:00
  • di 07:00 - 16:00
  • wo 07:00 - 16:00
  • do 07:00 - 16:00
  • vr 07:00 - 16:00
  • za Gesloten

Afwijkende tijden

Vr 29 maart
07:00 - 18:00
Zo 31 maart
Gesloten
Ma 1 april
Gesloten
Za 27 april
Gesloten
Zo 5 mei
Gesloten
Do 9 mei
Gesloten
Zo 19 mei
Gesloten
Ma 20 mei
Gesloten
Di 24 december
07:00 - 15:00
Wo 25 december
Gesloten
Do 26 december
Gesloten
Di 31 december
07:00 - 15:00
Wo 1 januari
Gesloten

Manager verkoop & vestiging

Lois van der Staaij

Bezoek onze professionele bouwmarkt in Leiderdorp

Bouwmaat Leiderdorp is dé groothandel voor bouwmaterialen in de regio Leiderdorp. Onze Bouwmaat vestigingen hebben een gemiddelde oppervlakte van 3000m2 en zo’n 12.000 verschillende producten direct uit voorraad leverbaar. Naast een ruim aanbod in producten kun je in onze bouwmarkt voor de professional in Leiderdorp ook terecht voor het mengen van verf.

Een thuis voor bouwers in Leiderdorp

Maar Bouwmaat Leiderdorp is meer dan alleen jouw groothandel in bouwmaterialen. Het is een thuis voor bouwers. De vestiging is een ontmoetingsplek waar je jouw dag kunt beginnen met een lekkere kop koffie, kunt overleggen met andere bouwers over jouw projecten en tips en trucs uit kunt wisselen. De plek waar regelmatig speciale demo’s worden georganiseerd of catering wordt geregeld.

Bij Bouwmaat Leiderdorp kennen we elkaar allemaal. Wij zijn benieuwd naar hoe het met jou en je werk gaat. Wij zijn pas tevreden als jouw project slaagt, want jouw succes voelt ook als het onze.

Klus- en productspecialisten

De klus- en productspecialist is het zichtbare aanspreekpunt op de vestiging voor jou die advies kan geven over een specifieke kluscategorie: verf, tegelverwerking, isolatie, persoonlijke beschermingsmiddelen of sanitair & installatie. De specialist heeft kennis van de markt, klus- en productspecificaties, kent jouw behoeften als klant en combineert deze samen tot het beste advies voor de klus. Daarmee helpt de klus- en productspecialist jou het beste uit jezelf, jouw werk en jouw bedrijf te halen.

Lees meer over klus- en productspecialisten

Bouw assortiment in Leiderdorp

In onze professionele bouwmarkt in Leiderdorp vind je het beste assortiment voor de slimme bouwer. Je vindt hier precies wat je nodig hebt voor al jouw projecten, van klein tot groot. En doordat je bij Bouwmaat altijd alles wat je nodig hebt voor jouw projecten onder één dak vindt, bespaar je ook nog eens tijd. Belangrijke tijd die je niet in rekening kunt brengen bij jouw opdrachtgever.

Het ruime assortiment is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Online bestellingen afhalen in Leiderdorp?

Waarom heb je een drive-in nodig als wij alles gewoon voor je klaarzetten in onze vestiging in Leiderdorp en op je aanhanger laden. Met onze klaarzetservice helpen we je snel weer op weg. Heb je geen aanhanger? Ook een aanhanger kun je bij ons huren. Zo maken wij het niet alleen makkelijk, maar bieden we jou ook altijd een oplossing.

Bouwmaat Leiderdorp: dáár kan je op bouwen!

Op de kaart