Verschillende Bouwmaat vestigingen

Bouwmaat heeft twee verschillende soorten vestigingen; naast een standaard Bouwmaat vestiging ook Bouwmaat XL. Allebei natuurlijk met de vertrouwde Bouwmaat service en onze bekende koffiehoek.

Bouwmaat

Een Bouwmaat vestiging is de meest voorkomende variant. Met een gemiddeld oppervlakte van 3000 m² vind je hier ongeveer 12.000 artikelen uit voorraad leverbaar. Naast de producten zijn er ook een aantal services beschikbaar:

Bouwmaat XL

Een Bouwmaat XL vestiging is, zoals de naam al aangeeft, een grotere variant van een Bouwmaat vestiging. Dit vertaalt zich niet alleen in oppervlakte van de vestiging, maar ook in het aantal parkeerplaatsen en het beschikbare assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is.

In een Bouwmaat XL vestiging ligt het meest uitgebreide aanbod van producten. Er zijn ongeveer 13.000 producten direct uit voorraad leverbaar. Je grijpt dus niet snel mis voor jouw klus. Een Bouwmaat XL vestiging vind je voornamelijk in de grote stedelijke gebieden.

Andere verschillen

Bouwmaat is als organisatie constant in verandering. Dat betekent dat vestigingen binnen dezelfde variant toch van elkaar kunnen verschillen. Dit heeft over het algemeen te maken met de leeftijd van de vestigingen. In de loop van de tijd is het idee over de inrichting van de vestigingen veranderd, maar nog niet alle vestigingen zijn verbouwd. Dus waar je bijvoorbeeld in de ene vestiging een Slimmer Bouwen Plein ziet, kan in de ander een Maatwerkplein ingericht zijn. Deze verschillen zullen in de loop van de tijd minder worden, omdat Bouwmaat doorgaat met het moderniseren van de vestigingen.