Wij maken het makkelijk

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Bovendien is alles in onze vestigingen en website zo ingericht dat jij als bouwer zo snel mogelijk alles kunt vinden voor je klus. Je wilt laten bezorgen? Natuurlijk kan dat. Waar en wanneer jij maar wilt.

Klaarzetten

Gratis klaarzetservice, in welke vestiging wil je het hebben?

Ervaar het gemak van onze klaarzetservice. Zo houd jij meer tijd over voor je projecten. Bestel je materialen eenvoudig op Bouwmaat.nl en haal je complete bestelling op, op het tijdstip dat jou het beste uitkomt en in de vestiging van jouw voorkeur. Iedere bestelling wordt zorgvuldig afgehandeld en we houden je op de hoogte van de status. Heb je een aanhanger nodig? Of hulp bij inladen? We staan voor je klaar enhelpen je graag. Daar kan geen drive-in tegenop. Onze klaarzetservice wordt door klanten beoordeeld met ruim 4 sterren!

Laat jouw artikelen gratis klaarzetten​​​
services-klaarzetten
Bezorgen
Vandaag besteld, volgende werkdag bezorgd (thuis of op de klus).
Je kunt je bestelde materialen altijd laten bezorgen. Makkelijk en snel. Gratis (vanaf een orderwaarde van €750) of - bij kleine bestellingen - tegen een geringe vergoeding. Bezorging thuis of op de klus binnen Nederland. Hoe en waar wil je het hebben? Voor grootgoedbestellingen geldt: voor 13.00 uur besteld, volgende werkdag tussen 7.00 en 16.00 uur bezorgd. Kleingoedbestellingen (pakketpost), geplaatst voor 19.00 uur, worden door PostNL de volgende dag geleverd. Via onze webshop kun je meer dan 14.000 artikelen laten bezorgen of klaarzetten. Zo heb jij makkelijk en snel alles voor jouw klus in huis. Klanten beoordelen onze bezorgservice met ruim 4 sterren!

Laat jouw artikelen op de klus bezorgen


services-bezorgen
Jouw magazijn
Wij hebben de magazijnruimte die jij (waarschijnlijk) tekort komt
Bouwmaat is jouw magazijn, voor elke klus groot of klein. Wij hebben voorraad, zodat jij die niet hoeft te hebben. Centraal in Nederland beschikken we over 34.000 m² opslag, met 13.500 stucplaten, 14.000 zakken MP75, 2.100 boormachines en 5.504.023 schroeven. Te veel om op te noemen. Ook de vestigingen beschikken over een royale voorraad en zijn heel overzichtelijk, waardoor je eenvoudig en snel de juiste spullen kunt vinden. In één stop heb jij alles voor je klus, dat scheelt tijd en dus geld. Je grijpt nooit mis. Op Bouwmaat.nl geven we bij elk van de 14.000 artikelen de vestigingsvoorraad aan. Zo zie je direct of het product in jouw vestiging op voorraad is.


Grijp nooit mis

centraal-magazijn
Alles onder één dak
Dat scheelt tijd en geld
Bouwmaat heeft een uitgebreid assortiment. Bij ons vind je alles onder één dak voor iedere klus op het gebied van herstel, renovatie en onderhoud. Zo hoef je niet naar verschillende leveranciers voor alle producten die je nodig hebt op een klus. Dat scheelt tijd! Tijd die je niet in rekening kunt brengen bij je opdrachtgever.
helmond
Altijd een vestiging in de buurt
46 vestigingen (en een webshop)
Onze vestigingen vind je verspreid over heel Nederland, hebben ruime openingstijden en altijd voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Door de week staan we voor jullie klaar vanaf 06.30-07.00 uur tot 17.00 uur en ook op zaterdag zijn onze deuren geopend. Kijk voor de exacte openingstijden op Bouwmaat.nl. En in onze webshop kun je natuurlijk 24/7 terecht.


Direct naar de vestigingen


Shop direct online op Bouwmaat.nl

vestigingsoverzicht


Geen retourtermijn
Geen uiterste retourtermijn, ook heel handig
Een verkeerd product gekocht? Of meer aangeschaft dan je achteraf nodig had? Breng het gewoon terug in één van onze vestigingen. Neem hiervoor wel je factuur en je Bouwmaat pas mee. Er zit geen uiterste omruildatum vast aan onze service. Handig, want zo kun je het artikel retour brengen wanneer het jou uitkomt. Dat is nu service.


Meer over retourneren

0042019_WEB_LP_Altijd_Klantenservice
Maatwerk services
Van gebruiksklare vloerspecie en zaagservice tot raam- en deurkozijncombinaties op maat
Met onze maatwerk services bespaar je tijd en krijg je het product exact zoals jij (of je klant) dat wilt. Naadloos aansluitend op jouw planning. Met ongekend veel keuzemogelijkheden zowel qua afmetingen en bewerking. Echt maatwerk en altijd vakwerk.
  • Gebruiksklare vloerspecie
  • Ontwerptool raam- en deurkozijncombinaties op maat
  • Zaagservice
Bekijk alle maatwerk services
maatwerk-silo
Nog meer services
Ook hét adres voor o.a. het huren van aanhangers en afvalcontainers
We maken het onze klanten op heel veel verschillende manieren gemakkelijk en bieden je nog een meer handige services aan.
  • Aanhanger huren
  • Big Bag ophaalservice
  • Afvalcontainer huren
Bekijk alle services onder reparatie en verhuur
Big bag zand

Krediet

Kopen op rekening, makkelijk en veilig

Klanten van Bouwmaat kunnen gebruik maken van onze speciale kredietservice. Voor aankopen in de vestiging én in de webshop. Handig, makkelijk en veilig. Vraag in de vestiging naar de mogelijkheden. Ook voor je medewerkers kun je een kredietpas aanvragen. Kijk, dat is slimmer ondernemen!

Kom jij in aanmerking om te kopen op krediet? Kijk hier


Klantenservice
Op werkdagen live chat tot 17.00 uur
Heb jij een vraag? Wij helpen je graag. Zowel in de vestiging als bij onze klantenservice. Onze klantenservice kent ruime openingstijden. Zo chat je op werkdagen tot 17.00 uur live met één van onze medewerkers. Als dat niet makkelijk is!

Bekijk de contactmogelijkheden en veelgestelde vragen
klantenservice