Het beste assortiment voor de slimme bouwer

Bouwmaat heeft het meest uitgekiende assortiment voor eigen bazen in de bouw. Precies wat jij nodig hebt voor al jouw projecten van groot tot klein.

Wat biedt Bouwmaat jou?


Een uitgekiend assortiment

Van alle markten thuis

Of het nu om een grote, kleine of ingewikkelde klus gaat, om gereedschap, bouwmaterialen of deskundig advies. Bouwmaat heeft alles in huis voor schilders, stukadoors, timmermannen (en -vrouwen), installateurs, elektriciens en allround bouwers. Van isolatie, tegelverwerking en sanitair installatiemateriaal tot verf, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bekijk ons complete assortiment per merk


Bouwmaat Eigen Merk producten

De kracht van … hoge kwaliteit, zekerheid, duidelijkheid en compleet

Bouwmaat biedt de vakman ook een eigen kwaliteitsmerk, het Bouwmaat eigen merk, als voorwaardig alternatief voor A-merken. Zo zijn onze eigen Bouwmaat producten al jaren dé betrouwbare, gegarandeerde basis voor een mooi en strak eindresultaat.

Bekijk alle Bouwmaat producten


Professionele merken

A-merken en Eigen Merk

Bouwmaat biedt kwaliteit voor en door professionals. Dit betekent dat we alle grote A-merken in ons assortiment hebben én een professioneel eigen merk. Professionele merken voor een professionele bouwer! Zo hebben we een breed scala aan gereedschap van Milwaukee, Festool, DeWalt, Makita. En hoogwaardige materialen van Knauf, Uponor, Rockwool, SPS en Velux.

Bekijk alle merken

Bekijk alle Bouwmaat producten


Alles onder één dak

Dat scheelt tijd en geld

Bouwmaat heeft een uitgebreid assortiment. Bij ons vind je alles onder één dak voor iedere klus op het gebied van herstel, renovatie en onderhoud. Zo hoef je niet naar verschillende leveranciers voor alle producten die je nodig hebt op een klus. Dat scheelt tijd! Tijd die je niet in rekening kunt brengen bij je opdrachtgever.

cartoon-allesondereendak3


MEER=MINDER inkoopvoordeel

Extra korting bij grotere afname

Heb jij grote aantallen nodig voor jouw klus? Bij Bouwmaat betaal je minder, als je meer koopt. Met Meer=Minder krijg je namelijk een interessant inkoopvoordeel. Zowel in de vestiging als in de webshop staat bij deze artikelen de korting bij afname van grotere aantallen. Dit kan een lagere stuksprijs zijn, maar ook een kortingspercentage. Hoe groter de klus, hoe meer korting. Dus: voor elke klus de juiste prijs.

Bekijk het hele Meer=Minder assortiment

Lees meer over Meer=Minder


Kan je iets niet vinden? Wij regelen het voor je

Ondanks dat we een uitgebreid assortiment van meer dan 12.000 producten en goede voorraad hebben, kan het gebeuren dat je iets zoekt dat we niet in het assortiment of op voorraad hebben. Gelukkig kunnen we het dan meestal wel voor je bestellen. In dat geval helpen onze medewerkers je met het plaatsen van een bestelling.

Neem contact op met jouw vestiging