Betrokken professionals

Wij kennen elkaar en zijn benieuwd naar hoe het met jou en je werk gaat. Wij zijn pas tevreden als jouw project slaagt, want jouw succes voelt als het onze.

Vakmensen aan de slag voor vakmensen


Klus- en productspecialisten

Kennis van de markt, klus- en productspecificaties

Voor al je schildervragen ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Onze Specialisten Verf hebben kennis van de markt, kennen klus- en productspecificaties en combineren deze samen tot het beste advies voor jouw klus. Daarnaast zijn we druk bezig met het opleiden van klus- en productspecialisten op het gebied van tegelverwerking, persoonlijke beschermingsmiddelen, isolatie en sanitair installatiemateriaal. Binnenkort ook in jouw vestiging!

Laat onze specialist jou helpen


Kennis van producten en klussen

Zowel in de vestiging als online antwoord op al jouw vragen

In onze vestigingen lopen professionele medewerkers met een gedegen kennis van producten en klussen. Zo is er altijd iemand die je kan helpen met jouw vragen. Daarnaast vind je een schat aan informatie en (klus)inspiratie op Bouwmaat.nl/alles. Van handige tips tot het nieuwste op het gebied van gereedschap en materialen.

Laat je adviseren en inspireren


Klantenservice

Op werkdagen live chat tot 17.00 uur

Heb jij een vraag? Wij helpen je graag. Zowel in de vestiging als bij onze klantenservice. Onze klantenservice kent ruime openingstijden. Zo chat je op werkdagen tot 17.00 uur live met één van onze medewerkers. Als dat niet makkelijk is!

Bekijk de contactmogelijkheden en veelgestelde vragen


Bonusregeling

Een (eindejaars)bonus die kan oplopen tot 8% van je jaaromzet

Koop je vaak bij Bouwmaat? Maak dan gebruik van de Bouwmaat bonusregeling! Wij belonen vaste klanten met een (eindejaars)bonus die kan oplopen tot maar liefst 8% van je jaaromzet bij Bouwmaat. Onze vestigingsmanager vertelt je er graag meer over.

Lees meer over onze bonusregeling


Krediet

Kopen op rekening, makkelijk en veilig

Klanten van Bouwmaat kunnen gebruik maken van onze speciale kredietservice. Voor aankopen in de vestiging én in de webshop. Handig, makkelijk en veilig. Vraag in de vestiging naar de mogelijkheden. Ook voor je medewerkers kun je een kredietpas aanvragen. Kijk, dat is slimmer ondernemen!

Kom jij in aanmerking om te kopen op krediet? Kijk hier


Spaarplan

Spaar voor korting op je aankopen of cadeaus

Spaarplan is het leuke digitale spaarprogramma van Bouwmaat. Je kunt sparen voor mooie cadeaus, maar ook voor korting op je aankopen bij Bouwmaat. Spaarplan is voor alle klanten met een geldige Bouwmaat pas en Kamer van Koophandel inschrijving.

Meld je aan voor spaarplan

Direct naar de cadeaushop


VLOK

€50,- korting op jouw lidmaatschap

De VLOK is de Branchevereniging voor vakmensen en ondersteunt de aangesloten professionele klusbedrijven op het gebied van vakmanschap en ondernemerschap. Als klant van Bouwmaat ontvang je bij inschrijving een korting van €50,00 op je VLOK lidmaatschap. Vul de actiecode BM-VLOK2017 in op het aanmeldingsformulier.

Direct lid worden van de VLOK

Lees meer over onze samenwerking met de VLOK