7 redenen om te kopen bij Bouwmaat

Klant worden »

1. We hebben alles voor jouw klus onder één dak

Bouwmaat heeft een uitgebreid assortiment. Bij ons kun je alles voor jouw klus vinden. Je grijpt niet snel mis. En anders staan onze medewerkers klaar om je te helpen met bestellen.

2. Bouwmaat biedt kwaliteit voor en door professionals

Alle grote A-merken en een professioneel eigen merk. Bij Bouwmaat weet je dat je kwaliteit koopt. Die kwaliteit zie je ook terug bij het personeel in onze vestigingen. Veel van hen zijn zelf vakman geweest en kunnen jou dus vanuit hun kennis en ervaring beantwoorden.

3. We zijn altijd en overal

Onze vestigingen zitten verspreid over heel Nederland en hebben ruime openingstijden. 's Avonds en in het weekend kun je terecht in onze webshop. Of bestellen via de Bouwmaat app. Wat je daar bestelt kun je laten klaarzetten in de vestiging of laten bezorgen op de klus. Wat voor jou het makkelijkst is.

4. Meer=Minder = voordeel voor jou

Bij Bouwmaat betaal je minder als je meer koopt. Met Meer=Minder krijg je namelijk inkoopvoordeel als je grotere aantallen voor je klus nodig hebt. Zowel in de vestiging als in de webshop kun je zien wat de korting is die je krijgt als je grotere aantallen van een artikel bestelt. Dit kan een lagere prijs per stuk zijn, maar ook een kortingspercentage. Hoe groter de klus, hoe meer korting je ontvangt. Dus: elke klus voor de juiste prijs.

5. We maken het je makkelijk

Om het je als vakman zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we je een breed scala aan services en diensten. We nemen je werk uit handen met onze maatwerk services zoals Keukens op maat en Raam- en deurkozijncombinaties op maat. Helpen met je afval met de BigBag ophaalservice en afvalcontainers. En bieden je in samenwerking met Stern voordelige bedrijfsauto's. Daarnaast bieden we nieuws, productinformatie en handige stappenplannen op Bouwmaat.nl/alles.

6. Voordeel voor nieuwe én vaste klanten

Nieuwe klanten verwelkomen we met open armen. Als nieuwe klant geniet van extra voordeel. Maar natuurlijk vergeten we onze trouwe klant ook niet. Met ons spaarplan en de bonusregeling is er voordeel voor iedereen.

7. We ondernemen duurzaam

Bouwmaat draagt actief bij aan een betere wereld. We verkopen duurzame producten, kopen waar mogelijk ethisch in en proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarnaast organiseren we bouwreizen, waar onze medewerkers, leveranciers en klanten samenwerken aan een bouwproject in het buitenland. Samen dragen we ons steentje bij.

Klant worden »