Yale beveiligingsproducten kopen

Al meer dan 180 jaar heeft Yale als missie om met hun beveiligingsproducten mensen veilig te laten voelen in en om huis en hun eigendommen te beschermen, zodat ze onbezorgd kunnen genieten. Yale maakt deel uit van de ASSA ABLOY Group, de wereldleider in toegangsoplossingen en wordt in meer dan 125 landen verkocht. Als je een product van Yale koopt, koop je een stuk betrouwbaarheid en geruststelling. Yale beveiligt wereldwijd miljoenen huizen en bedrijven met innovatieve mechanische sloten, alarmen, kluizen en slimme sloten voor voordeuren, binnendeuren, kasten, pakketleveringen en meer. Met het oog op de toekomst focust Yale zich naast mechanische producten steeds meer op slimme beveiliging.

18 resultaten

Yale Oplegvoordeurslot 635 Staal Met Vaste Cilinder 50mm Links

565210

17 Bezorgvoorraad info

€ 69,88 excl BTW

Yale Oplegvoordeurslot 634 Staal Met Vaste Cilinder 50mm Rechts

565208

11 Bezorgvoorraad info

€ 69,88 excl BTW

Yale Deurdranger 300 Series Zilver Hold Open

784910

29 Bezorgvoorraad info

€ 59,86 excl BTW

Yale Oplegslot 614-50mm Losse Buitencilinder DR1

759133

19 Bezorgvoorraad info

€ 87,39 excl BTW

Yale Oplegslot 615-50mm Losse Buitencilinder DR2

759132

8 Bezorgvoorraad info

€ 87,39 excl BTW

Yale Smart Home Alarmsysteem Lite SR-2100i 5052847082317

759119

1 Bezorgvoorraad info

€ 267,63 excl BTW

Yale Deurdranger 1022DS zilvergrijs, max. 80 kg

540359

€ 47,31 excl BTW

Digitale Deurspion Standaard DDV500 5052847016800

586157

€ 97,84 excl BTW

Yale Deurdranger 2012V zilvergrijs voor deuren tot 95 cm met vastzetarm 80 kg

540340

€ 81,66 excl BTW

Yale Deur-/raamcontact SR-DC 5052847082379

759123

€ 31,16 excl BTW

Yale Bewegingssensor SR-PIR 5052847082355

759121

€ 48,37 excl BTW

Yale Indoor Wi-Fi Camera Pan & Tilt SV-DPFX-B_EU 5052847109175

759131

€ 75,24 excl BTW

Al meer dan 180 jaar heeft Yale als missie om met hun beveiligingsproducten mensen veilig te laten voelen in en om huis en hun eigendommen te beschermen, zodat ze onbezorgd kunnen genieten. Yale maakt deel uit van de ASSA ABLOY Group, de wereldleider in toegangsoplossingen en wordt in meer dan 125 landen verkocht. Als je een product van Yale koopt, koop je een stuk betrouwbaarheid en geruststelling. Yale beveiligt wereldwijd miljoenen huizen en bedrijven met innovatieve mechanische sloten, alarmen, kluizen en slimme sloten voor voordeuren, binnendeuren, kasten, pakketleveringen en meer. Met het oog op de toekomst focust Yale zich naast mechanische producten steeds meer op slimme beveiliging.

De Yale producten bij Bouwmaat

Yale biedt naast de vertrouwde mechanische producten zoals oplegsloten en deurdrangers ook verschillende slimme producten aan om de beveiliging van jouw huis te verbeteren. Denk hierbij aan een slim deurslot, waarbij je eenvoudig de toegang tot jouw woning beheert via een app, een alarmsysteem om ongewenste gasten af te schrikken of een binnen- of buitencamera om een oogje in het zeil te houden.

De slimme manier om jouw huis te beveiligen

De slimme beveiligingsoplossingen van Yale maken het dagelijkse leven een stuk eenvoudiger. De producten zijn ontworpen om elkaar te versterken - Yale's slimme deursloten, alarmsystemen, beveiligingscamera's en WiFi binnencamera's werken stand alone óf samen. Ervaar het gemak van een slimme woning en heb altijd de volledige controle over de beveiliging van jouw huis met één druk op de knop.

Yale-linus-slim-deurslotYale Linus slim deurslot – beheer de toegang tot jouw woning

Maak van jouw deur een slimme deur. Het slimme deurslot Linus® is een veilig deurslot waarmee je jouw deur kunt vergrendelen en ontgrendelen via de Yale Access app. Stap over op sleutelloze toegang, kijk wie er wanneer jouw huis binnenkomt, verstrek virtuele gastsleutels en controleer of de deur open of dicht is.

 • Ontgrendel en vergrendel jouw deur zonder sleutel
 • Bediening via app of optionele Keypad codepaneel?
 • Beheer toegang voor iedereen, altijd en overal
 • Kies voor de Yale Connect Bridge voor bediening op afstand en gebruik van spraakassistenten en andere integraties

Yale-slimme-cameraYale slimme camera’s – mis geen moment

Yale heeft zowel WiFi binnen- als buitencamera’s in het assortiment. Zo heb je 24/7 de controle over de beveiliging in én rond jouw woning. Je kunt op afstand live beelden bekijken en je ontvangt direct een melding op jouw smartphone zodra er beweging is gedetecteerd. De WiFi buitencamera’s geven duidelijke beelden in HD kwaliteit, zowel overdag als ’s nachts, zelfs in slechte weersomstandigheden. Ook is het mogelijk om realtime gesprekken te voeren met iemand die voor jouw deur staat of in jouw woonkamer zit (extra functionaliteit bij binnencamera’s en All-in-One voordeurcamera).

 • 24/7 toezicht op jouw huis
 • Livebeeld weergave via de app
 • Lokale beeldopslag met micro SD-kaart (niet inbegrepen)
 • Via wifi verbonden met jouw thuisnetwerk

Yale-slimme-alarmsystemenYale slimme alarmsystemen – controle over de beveiliging van jouw huis

Met een gerust hart uit of thuis. Met een Yale alarmsysteem weet je dat jouw huis goed beveiligd is. Schakel het alarm in of uit en beheer jouw beveiligingssysteem met jouw smartphone, waar je ook bent.

 • Beveilig eenvoudig met een draadloos alarmsysteem
 • Draadloze accessoires zijn voorgeprogrammeerd voor eenvoudige installatie
 • Bediening via de app, codepaneel of de optionele afstandsbediening
 • Alarmmeldingen op jouw mobiele telefoon
 • Geen maandelijkse abonnementskosten

Samen slim

Yale werkt samen met 's werelds meest innovatieve bedrijven, zoals Google, Amazon en Philips, voor nog meer gebruiksgemak. Zo is mogelijk om de camera’s, alarmsystemen en Linus te bedienen met toonaangevende spraakassistenten, zoals de Google Assistant. Het slimme deurslot Linus is ook te koppelen met andere populaire smart home-systemen waaronder Philips Hue verlichting en Airbnb.

Service en ondersteuning

Alle producten van Yale zijn voorzien van montagehandleidingen. Ook zijn er diverse montagevideo’s en FAQ’s te vinden op www.yalelock.nl en op het Youtube kanaal van Yale.

Yale service en ondersteuning

Over Yale

Geschiedenis van Yale

Yale is één van de oudste internationale merken in de wereld en één van de bekendste namen in de slotenindustrie. De geschiedenis van Yale legt belangrijke innovaties vast die niet alleen de evolutie van Yale, maar de hele vergrendelingsindustrie kenmerkt.

Linus Yale

Alles wat Yale vandaag de dag is, hebben we te danken aan de vindingrijkheid van Linus Yale. Hij opende zijn eerste winkel voor handgemaakte banksloten rond 1840 en kort daarna een slotenfabriek in Newport, USA om het door hem ontwikkelde unieke cilinderslot met sluitstiften te fabriceren.

Uitvinder van het cilinderslot

Wij hebben het cilinderslot uitgevonden. Dit slot is vergelijkbaar met het oude Egyptische slot, maar met een schuif- in plaats van een draaimechanisme. Het mechanisme voorkomt dat het slot zonder de correcte sleutel geopend kan worden. Zijn mechanische innovatie is vandaag de dag nog steeds de kern van onze sloten op de meeste markten.

Wereldwijde bekendheid

In de vroege 20ste eeuw breidde het bedrijf wereldwijd uit en had het al meer dan 12.000 werknemers in dienst. Gedurende de 20ste eeuw hebben aankopen, overnames en samenwerkingsverbanden ervoor gezorgd dat Yale wereldwijd bekend werd.

Onderdeel van de ASSA ABLOY Groep

In augustus 2000 werd Yale gekocht door de ASSA ABLOY Groep en maakt het sindsdien een belangrijk onderdeel uit van de wereldwijde marktleider in oplossingen in deuropeningen.

Vandaag en in de toekomst

Tegenwoordig vertrouwen miljoenen mensen iedere dag op Yale om alles wat zij belangrijk vinden te beschermen. In deze veranderende wereld blijven we ons inzetten om grenzen te verleggen en zijn we uitgegroeid van wereldleider in mechanische sluitsystemen tot innovator in slimme sluitoplossingen en smart homes.