Kip tape kopen

Kip is niet alleen een globaal toonaangevende tapeproducent voor de professionele schilders, stukadoors en bouwbedrijven. Als betrokken, meedenkende partner voor vakmensen en industriële bedrijven, zien wij ons met name als servicepartner voor hoogwaardige kwaliteit. Onze klanten waarderen dat en profiteren hier op verschillende manieren van – kwalitatief, logistiek en prijstechnisch.

75 resultaten

Kip 205 Masking Tape Premium Beige 36mm x 50m

554183

11 Bezorgvoorraad info

€ 3,85 excl BTW

Kip 362 Stuclopertape Removable Wit 50mm x 30m

756668

159 Bezorgvoorraad info

€ 4,58 excl BTW

Kip 208 Washi-Tec Tape Premium Plus Geel 24mm x 50m

554185

146 Bezorgvoorraad info

€ 6,45 excl BTW

Kip 208 Washi-Tec Tape Premium Plus Geel 36mm x 50m

577070

91 Bezorgvoorraad info

€ 10,36 excl BTW

Kip 216 Masker Met Masking Tape 2700mm x 20m

754047

15 Bezorgvoorraad info

€ 6,97 excl BTW

Kip 205 Masking Tape Premium Beige 48mm x 50m

554184

27 Bezorgvoorraad info

€ 5,12 excl BTW

Kip 209 Washi-Tec Tape Behang Lila 48mm x 50m

577073

1 Bezorgvoorraad info

€ 12,43 excl BTW

Kip 208 Washi-Tec Tape Premium Plus Geel 48mm x 50m

577071

35 Bezorgvoorraad info

€ 13,01 excl BTW

Kip 205 Masking Tape Premium Beige 24mm x 50m

554182

20 Bezorgvoorraad info

€ 2,78 excl BTW

Kip 246 Washi-Tec Tape Blauw 24mm x 50m

577061

28 Bezorgvoorraad info

€ 6,59 excl BTW

Kip 211 Steenband 48 mm x 50 meter zilver

429409

83 Bezorgvoorraad info

€ 9,58 excl BTW

Kip 363 Stucco Tape Geel 36mm x 50m

601543

25 Bezorgvoorraad info

€ 5,13 excl BTW

Al ruim 50 jaar tapepartners

De liefde voor en betrokkenheid bij het vak heeft ervoor gezorgd dat Kip al meer dan 50 jaar succesvol is. Uitgebreid technisch advies door onze binnen-en buitendienst, continu zoeken naar mogelijkheden om te verbeteren, baanbrekende innovaties, die in de praktijk ook echt het verschil maken en een service die echt rekening houdt met de klanten en de ontwikkelingen in de praktijk. Dat is waar onze klanten op kunnen rekenen. Hieraan kunt u ons als tapepartner, die gaat voor een lange en productieve samenwerking, houden.

Wij denken mee, in het belang van onze klanten. Wij ontwikkelen, produceren en leveren onze tapes volledig gericht op de eisen van de praktijk, dus onze klanten. Om zelf te zien hoe het werkt in de praktijk, bezoeken wij proactief bouwterreinen. De opgedane kennis gebruiken wij dan om onze producten te optimaliseren en voor innovatieve nieuwe ontwikkelingen. Wij delen deze gedegen vakkennis graag tijdens persoonlijk advies, trainingen ter plekke of online (live webinar) met onze klanten.
Kip afplakken

Afplakken

Hiertoe behoren o.a. de tapes voor de schilder. Wil je meer dan zomaar een schilderstape? Wil je een hoogwaardige schilderstape die perfect is afgestemd op de specifieke eisen van jouw project, zoals de ondergrond en inzettijd? De beste kwaliteit in één totaalpakket? Dan hebben wij voor jou de oplossing. Met onze drie productseries MASKING-TEC®, SMOOTH-TEC®enWASHI-TEC® heb je altijd een specialist bij de hand. Elke serie een topper op zichzelf, samen de perfecte oplossing voor iedere uitdaging. Het schilderstape assortiment van A tot Z. Aan jou de keuze!

Daarnaast zijn er nog diverse tapes voor de stukadoor, PVC- en PE-masking tapes en natuurlijk steenbanden en textieltapes in diverse kwaliteiten, geschikt voor vele toepassingen.
 • Kip afdekken

  Afdekken

  Voor het afdekken van grote oppervlakken zijn er ook vele oplossingen waarmee je tijd kunt besparen. Er zijn tapes met folie en tape met papier voor alle ondergronden en toepassingen. En uiteraard zijn er diverse zelfklevende folies waarmee je snel grote oppervlakken kunt afplakken. Of er nou een plint of een wand moet worden afgedekt, een raam of tapijt. Overal is een oplossing voor.

 • Kip bouwtapes

  Bouwtapes

  Bouwtapes zijn er ook voor vele toepassingen. Denk aan het overbruggen van voegen bij plamuur- en pleisterwerk, aanbrengen van dampremmend isolatiemateriaal, afdichten van betonbekistingen, monteren van voorwerpen, isoleren van kabels en markeren, beveiligen en afzetten.

 • Kip verpakkingstapes

  Verpakkingstapes

  Verpakkingstapes zijn er voor lichte tot zware dozen, transportbeveiliging en pallets, ook met opdruk

 • Kip afrollers en dispensers

  Afrollers en dispensers

  Voor het aanbrengen van onze tapes en papier zijn er verschillende afrollers en dispensers. Deze completeren ons assortiment.

Innovatief

We zetten ons voortdurend in om innovaties te ontwikkelen en in kwalitatief hoogwaardige producten om te zetten. Twee recente voorbeelden hiervan zijn de Kip Ultra Sharp® en Kip Flex Mask®.
Kip ultra sharp

Kip Ultra Sharp®

Kip Ultra Sharp® is meer dan een schilderstape. De tape is aan de randen voorzien van een poedervormig polymeer dat bij aanraking met watergedragen verf transformeert in een gel die voorkomt dat de verf onder de tape loopt. Dit resulteert in perfecte verflijnen na slechts één keer schilderen, ook op ruwere ondergronden en zonder voorbehandelen met vulmiddel of acrylaat. Geen correctiewerk, snel klaar en dus efficiënt en tijd- en geldbesparend!Kip flex mask

Kip Flex Mask®

Kip Flex Mask® is een uitvouwbare folie voor het snel afdekken en beschermen van kozijnen en deuren. Het unieke aan dit folie is dat deze door één persoon kan worden aangebracht omdat de folie uitvouwbaar is. Met zelfklevende strips aan de boven- en onderkant (of zijkanten, afhankelijk van hoe de folie wordt aangebracht) is de folie makkelijk exact te plaatsen. Daarna kan de folie op de gewenste hoogte / lengte worden uitgetrokken. Het middendeel van de folie is ook zelfklevend waardoor deze goed blijft zitten. Door de dikte van de folie is deze toch al minder windgevoelig en scheurbestendig.


Over Kip

Kip GmbH is al meer dan 50 jaar een succesvolle, toonaangevende producent op het gebied van tapes. Het samengaan met Shurtape® Technologies LLC in 2000, waarbij Kip GmbH voor honderd procent een dochterbedrijf werd, was een logische stap na een jarenlange intensieve samenwerking. Hierdoor zijn onze mogelijkheden op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie op een doorslaggevende manier versterkt en verder gegroeid.

Shurtape® Technologies LLC is een wereldwijde marktleider op het gebied van productie en vermarkting van tapes met vestigingen in de VS, Canada, Groot-Brittannië, Duitsland, Mexico, Peru, de Verenigde Arabische Emiraten en China. Samen bedienen de verschillende dochterondernemingen talrijke markten, waaronder industrie/MRO, bouwwereld, verpakking, elektronica, stucwerk, verwarming-ventilatie-airconditioning, professioneel lakwerk, automobielindustrie, scheepvaart, lucht- en ruimtevaart, kunst en evenementen, grafische industrie, geluidsisolatie, medische wereld, thuiswerkers, huishouden, kantoor en detailhandel.