hansgrohe kranen, douchekoppen, showerpipes en meer

hansgrohe producten voor de keuken en badkamer kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan producten van hansgrohe. Van wastafelkranen en keukenkranen tot douchekranen en badkranen. Daarnaast vind je bij Bouwmaat ook alles voor de douche van hansgrohe. Denk hierbij aan doucheslangen, handdouches, glijstangsets en douchesystemen.

32 resultaten

Hansgrohe Comfortflex Doucheslang 160 cm

712020

0 Bezorgvoorraad info

€ 20,79 excl BTW

Hansgrohe Logis 70 Wastafelmengkraan chroom laag 1-greeps

700889

3 Bezorgvoorraad info

€ 53,11 excl BTW

Hansgrohe Toiletkraan Logis 70 chroom

700887

2 Bezorgvoorraad info

€ 49,60 excl BTW

Hansgrohe Logis 100 Wastafelmengkraan chroom laag 1-greeps

700891

2 Bezorgvoorraad info

€ 70,67 excl BTW

Hansgrohe Keukenmengkraan middelhoog chroom 1-greeps

700905

4 Bezorgvoorraad info

€ 89,36 excl BTW

Hansgrohe Keukenmengkraan 120 laag chroom 1-greeps

700903

2 Bezorgvoorraad info

€ 78,68 excl BTW

Hansgrohe Crometta Vario Douchecombinatie Ecostat thermostaatkraan 65 cm chroom/wit

712014

0 Bezorgvoorraad info

€ 175,67 excl BTW

Hansgrohe Crometta Vario Glijstangset 65 cm met handdouche en slang 160 cm

712015

2 Bezorgvoorraad info

€ 60,01 excl BTW

Hansgrohe Douchemengkraan chroom thermostaat

700931

1 Bezorgvoorraad info

€ 147,18 excl BTW

Hansgrohe Logis 180 Wastafelmengkraan chroom hoog C-uitloop 2-greeps met waste

700897

2 Bezorgvoorraad info

€ 74,90 excl BTW

Hansgrohe Isiflex doucheslang 1/2"x160cm chroom

760534

2 Bezorgvoorraad info

€ 32,29 excl BTW

Hansgrohe Logis 100 Wastafelmengkraan chroom laag 1-greeps met waste

700893

2 Bezorgvoorraad info

€ 74,78 excl BTW

hansgrohe producten voor de keuken en badkamer kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan producten van hansgrohe. Van wastafelkranen en keukenkranen tot douchekranen en badkranen. Daarnaast vind je bij Bouwmaat ook alles voor de douche van hansgrohe. Denk hierbij aan doucheslangen, handdouches, glijstangsets en douchesystemen.

Topdesign, kwaliteit en innovatie

Sinds 1901 maakt hansgrohe al innovatieve producten voor de keuken en badkamer. Vanzelfsprekend is het merk dus niet meer weg te denken in de sanitair branche. Met hansgrohe ben je verzekerd van:

 • Hoge kwaliteit
 • Gebruiksgemak
 • 5 jaar garantie

Het assortiment van hansgrohe bestaat uit producten met verschillende prijsklassen, kleuren en designs. Zo vind jij altijd producten die passen bij de wensen van jouw klant.

hansgrohe wastafelkranen

Wastafelkranen

Wanneer het gaat om wastafelkranen zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden in de keuze voor een kraan. Denk hierbij aan inbouw of opbouw kranen, een goed afgestelde ComfortZone (ruimte tussen de wastafelkraan en het keramiek), maar ook aan de kleuren of materialen die moeten passen bij de badkamer. hansgrohe biedt voor elke wastafel de geschikte kraan.

De wastafelkranen van hansgrohe staan bekend om:

 • het bekroonde design;
 • de uitstekende kwaliteit;
 • het bedieningsgemak;
 • de slimme waterbesparende functies.

Bekijk alle hansgrohe wastafelkranen

hansgrohe keukenkranen

Keukenkranen

Ook op het gebied van keukenkranen biedt hansgrohe een ruim assortiment. Wanneer je een keukenkraan gaat kopen is het van belang om rekening te houden met de hoogte van de kraan, maar ook met het design. Je wilt tenslotte dat de keukenkraan perfect past in de keuken. Daarnaast kunnen er verschillende wensen zijn om het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak. Een aantal van deze functionaliteiten die de keukenkranen van hansgrohe kunnen bieden:

 • Uitrekbare vuistdouche
 • Draaibereik van 360 graden
 • Verschillende straalsoorten
 • Omklapbaar

Bekijk alle hansgrohe keukenkranen

hansgrohe thermostaten

Thermostaten

Een thermostaat nodig? In het assortiment aan thermostaten van hansgrohe vind je zowel inbouw- als opbouwthermostaten. De thermostaten van hansgrohe zijn voorzien van een aantal technologieën:

 • SafetyStop en Safetyfunctie: Veiligheidsfuncties zodat het water niet te heet wordt.
 • CoolContact-technologie: Een speciale watervoering die ervoor zorgt dat de thermostaatbehuizing niet te heet wordt aan de buitenkant.

De hansgrohe thermostaten zijn betrouwbaar, stabiel en gemakkelijk in gebruik. Dit zie je niet alleen terug in de technologieën, maar ook in bijvoorbeeld de duidelijke symbolen op de thermostaten, ergonomische grepen en Select-drukknoppen.

Bekijk alle hansgrohe thermostaten

hansgrohe showerpipes

Showerpipes

Onder showerpipes van hansgrohe verstaan we handdouche, hoofddouche en thermostaat in één. De meeste showerpipes hebben meerdere straalsoorten. Zo kan iedereen binnen het huishouden optimaal genieten. De showerpipes zijn eenvoudig te monteren op de bestaande aansluitingen.

Ook zijn de showerpipes voorzien van een aantal handige functionaliteiten op het gebied van waterbesparing, bediening en veiligheid:

 • EcoSmart en AirPower: waterbesparing
 • Select: eenvouidge bediending
 • Coolcontact, SafetyStop en Safetyfunctie: veiligheid

Het assortiment varieert van het basic model Crometta, tot luxe grote Rainmaker Select douches. De verschillen tussen deze modellen zitten in luxe en design.

Bekijk alles van hansgrohe voor de douche

hansgrohe finishplus

FinishPlus kleuren

Met de FinishPlus kleuren van hansgrohe creëer je jouw droombadkamer. Of je nu op zoek bent naar opvallende kranen, kranen met gekleurde accenten en contrasten of juist matte kranen. Met de FinishPlus kleuren van hansgrohe creëer je verschillende stijlen: van stoer tot sereen en van elegant tot modern.

Waarom kies je voor hansgrohe?

Met jarenlange ervaring en innovatieve producten is het merk hansgrohe onmisbaar in de sanitair branche. Maar waarom kies je voor hansgrohe?

Hoge kwaliteit: 5 jaar garantie

Op alle producten biedt hansgrohe 5 jaar garantie. Onderdelen zijn tot 10 jaar na uitloop van artikelen uit het assortiment nog leverbaar. Zorgeloos plezier!

Gebruiksvriendelijk

De slimme en comfortabele kranen en douches zijn gemaakt voor iedereen! Van jong tot oud en van een kleine tot een grote portemonnee. Geniet!

Besparen | Ecosmart

Met EcoSmart kranen en douches bespaar je water, uiteraard met behoud van 100% comfort. Met CoolStart geeft de greep in de middenpositie koud water waardoor een vierpersoonshuishouden per jaar meer dan €100,- kan besparen.

Select | Bedienen

Door te klikken op de Select-knop kun je bij douches eenvoudig wisselen van straalsoort. Zelfs met natte handen of je ogen dicht. Net als bij de kraan: aan en uit of wissel van douche. Duidelijk en simpel, ideaal voor jong en oud!

Quickclean | Schoonmaken

Genieten in de badkamer is extra fijn als je weet dat schoonmaken daarna snel en eenvoudig kan. Door te wrijven over de siliconen nopjes verdwijnt het vuil. Hierdoor blijft de straal mooier en gaat je product langer mee.

hansgrohe waterstudio

The Water Studio Amsterdam

Ervaar de verschillende producten, straalsoorten en materialen

Weet je nog niet precies wat voor kranen en douches je zoekt? In The Water Studio Amsterdam kun je verschillende hansgrohe producten bekijken en uitproberen om te zien welke het beste bij je past.

In The Water Studio Amsterdam draait alles om water. Van keukenkranen tot grote regendouches: de merken hansgrohe en AXOR presenteren zich hier van hun meest veelzijdige kant. Ervaar zelf hoe sterk een douchestraal is, voel hoe soepel een kraangreep beweegt of leer hoe je een keukenkraan vervangt. Van architect tot installateur en van designliefhebber tot minimalist: iedereen profiteert van de aanwezige producten en meer dan 100 jaar aan ervaring van één van de meest innovatieve bedrijven in de sanitair branche: hansgrohe.