FEIN: Onverwoestbare elektrische gereedschappen

FEIN is dé specialist als het gaat om professioneel en betrouwbaar elektrisch gereedschap. De gereedschappen van FEIN worden gekenmerkt door de robuustheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en precisie. Naast elektrisch gereedschap biedt FEIN ook een uitgebreid assortiment als het gaat om accessoires en speciale toebehoren. Hierdoor kan jij jouw FEIN machine exact afstemmen op het werk dat je ermee gaat doen en het best mogelijk resultaat behalen.

87 resultaten

Fein Zaagblad E-Cut Long-Life 35x50mm

601212

2 Bezorgvoorraad info

€ 18,49 excl BTW

Fein Zaagblad E-Cut Precision Bimetaal 35x50mm

753631

2 Bezorgvoorraad info

€ 21,51 excl BTW

Fein Zaagblad E-Cut Curved 35x50mm

753638

2 Bezorgvoorraad info

€ 16,27 excl BTW

Fein Zaagblad E-Cut Precision Bimetaal Long-Life 65x50mm

753643

2 Bezorgvoorraad info

€ 20,53 excl BTW

Fein Zaagblad E-Cut Long-Life 65x50mm

753640

2 Bezorgvoorraad info

€ 19,76 excl BTW

Fein Zaagblad E-Cut Fine 30x50mm

601230

3 Bezorgvoorraad info

€ 14,50 excl BTW

Fein Zaagbladenset E-Cut 6-delig

758779

26 Bezorgvoorraad info

€ 58,98 excl BTW

Fein Zaagblad E-Cut Curved 65x50mm

753636

3 Bezorgvoorraad info

€ 17,75 excl BTW

Fein Zaagblad E-Cut Long-Life 35x50mm 5st

601213

2 Bezorgvoorraad info

€ 83,99 excl BTW

Fein Zaagblad Hardmetaal Ø75mm

601200

2 Bezorgvoorraad info

€ 33,75 excl BTW

Fein Zaagblad E-Cut Long-Life 42x78mm

753629

5 Bezorgvoorraad info

€ 18,75 excl BTW

Fein Schuurpapier Delta K120 5st

581050

2 Bezorgvoorraad info

€ 5,60 excl BTW

Gereedschap voor ieder gebruik

FEIN biedt gereedschap voor iedere klus en maakt hierbij onderscheid tussen drie verschillende toepassingsgebieden/segmenten:

 • FEIN Bouw

  Bouw

  FEIN heeft voor iedere klus in de bouw de ideale machine. Of het nu gaat om houtmontage, de installatie van een CV-, airco- en ventilatiesysteem of de gehele binnen afwerking van een huis: de gereedschappen van FEIN zijn onmisbaar in de bouw.


  - Droge montagebouw

  - Oppervlaktebewerking hout

  - Montage hout

  - Montage op dak en gevel

  - Verbouwing en renovatie

 • FEIN Metaal

  Metaal

  Overal waar metalen constructies worden vervaardigd, bewijzen de machines van FEIN de enorme kracht en onverwoestbaarheid. Van grof slijpen tot spiegelglans, alles is mogelijk met de FEIN gereedschappen.


  - Bewerking van roestvrijstaal

  - Heavy duty slijpen

  - Boren en kernboren metaal

  - Metaalbouw

  - Buisbewerking


 • FEIN automotive

  Automotive

  Auto's of boten repareren of restaureren? Ook daarvoor zijn de producten van FEIN jouw specialist!


  - Autoruiten verwijderen

  - Speciale voertuigbouw

  - Autoreparatie

  - Industriële seriemontage

  - Bootonderhoud

FEIN Multitool: perfect voor elke klus

In de gereedschapskist van een professional mag een Multitool eigenlijk niet ontbreken. De Multitools van FEIN staan bekend om de extreem snelle en krachtige trillingen. Ook zijn er tal van accessoires om de Multitool voor bijna alle denkbare toepassingen in te zetten. Hierbij kan je denken aan zagen, schuren, doorslijpen en vijlen, snijden en schrapen en reinigen en polijsten.

Slimme elementen

Wat maakt de Multitools van FEIN zo onmisbaar? De Multitools van FEIN hebben, afhankelijk van het type, diverse slimme elementen ingebouwd.

 • Starlock en QuickIn snelspansysteem:
  Alle FEIN Multitools zijn voorzien van de Starlock (Plus of Max) gereedschap houder en het gepatenteerde QuickIn snelspansysteem. Door deze slimme elementen kunnen de accessoires in een handomdraai, zonder gereedschap, veilig worden gewisseld en garandeert het een perfecte passing. De maximale krachtoverbrenging resulteert in meer snelheid om de klus te klaren.
 • Anti-vibratiesysteem:
  Het anti-vibratiesysteem is ontwikkeld voor minimale trillingen in de handen en minder lawaai. Door middel van elastische dempingselementen worden de behuizing en motor van de Multitools van elkaar ontkoppeld. Dit leidt tot 70% minder trillingen en 50% minder lawaai. Zo wordt het werken comfortabeler en de productiviteit tot 30% verhoogd.
 • Tachogenerator:
  De machines zijn bijna allemaal voorzien van een tachogenerator. Een tachogenerator is een stuk elektronica dat, ook tijdens belasting, voor een constante toerentalregeling zorgt.


FEIN modellen vergelijken

In de onderstaande tabel worden de FEIN machines vergeleken.

FEIN Modellen vergelijken


fein-merkenpagin2

3 jaar FEIN PLUS-garantie

De elektrische gereedschappen van FEIN voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Deze kwaliteit en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd door de 3 jaar FEIN PLUS-garantie. De voordelen? Verlenging van de garantie, betrouwbaar functioneren gegarandeerd en 3 jaar FEIN PLUS-garantie.

Hoe werkt het?

Registreer jouw aangekochte FEIN elektrische gereedschap binnen 6 weken via Fein.nl. Je ontvangt daarmee een garantiecertificaat. Met dit certificaat ben je in het bezit van de 3 jaar FEIN PLUS-garantie. Kijk voor de voorwaarden of om te registreren op Fein.nl.

Tips: verzorging en onderhoud

FEIN staat voor onverwoestbare kwaliteit. Om deze kwaliteit te behouden en daarmee de best mogelijke prestaties, wordt aangeraden de gereedschappen regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Onder onderhoud wordt verstaan: reiniging, testen, vernieuwen van slijtageonderdelen, functie- en veiligheidstesten. Het onderhoud van de machine mag enkel en alleen door hiervoor geschoold personeel gedaan worden.

Voor de verzorging van de FEIN machines zijn een drietal algemene tips te geven:

 1. Houd de machine schoon en droog en vermijd grote temperatuurverschillen bij opslag.
 2. Zuig de machine regelmatig af en blaas de luchtinlaten met droge, olievrije lucht uit.
 3. Laad de accu's regelmatig op.
fein-merkenpagina3

Geschiedenis

FEIN hoort wereldwijd bij de grootste fabrikanten als het gaat om elektrisch gereedschap. Het begon allemaal in 1867. Wilhelm Emil Fein richtte toen een bedrijf op voor de vervaardiging van fysische en elektrische apparaten. Binnen dit bedrijf vond zijn zoon, Emil Fein, in 1895 de eerste elektrische handboormachine uit. Met deze uitvinden legde hij de basis voor het betrouwbare elektrische gereedschap, zoals we dat nog steeds van FEIN kennen.

FEIN kopen bij Bouwmaat

Ben jij op zoek naar de machines en accessoires van FEIN? Bij Bouwmaat vind je een groot assortiment aan FEIN producten. Alle producten zijn eenvoudig en snel online te bestellen. Daarbij geldt: vandaag besteld, morgen op de klus! Je kan jouw bestelling natuurlijk ook klaar laten zetten in één van onze vestigingen.

Wil jij een persoonlijk advies over welke FEIN machine en accessoires bijvoorbeeld geschikt zijn voor jouw klus? Bij Bouwmaat helpen wij je graag. Neem contact op met onze klantenservice of laat je adviseren in één van onze vestigingen.