AirBase lichtgewicht dekvloer

airbase-lichtgewicht-cementdekvloer-houten-vloer

1 resultaat

product image
Meer=Minder

Airbase® lichtgewicht dekvloerenmortel 12.50 kg

705201

0 Bezorgvoorraad info

€ 35,90 excl BTW

€ 33,02 v.a. 40 stuks

  • Dé oplossing op houten vloeren
  • Snelle droogtijd na 3 uur beloopbaar, de volgende dag af te werken
  • Bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal
  • 100% recyclebaar (grondstof voor wegenbouw)

airbase-lichtgewicht-cementdekvloer-houten-vloer

AirBase is een snel te verwerken, stofarme, lichtgewicht dekvloer. De speciale cementen binden de lichtgewicht vulstoffen en geëxpandeerde glaskorrels (van gerecycled glas) tot een zeer lichte en drukvaste (Klasse C12/F3) dekvloermortel.

AirBase is net zo sterk als traditionele zandcement specie en bovendien sneller hard en droog. Hierdoor legt u in een kwart van de tijd een vloer die net zo sterk is én lichter is voor de constructie.

AirBase kan op verschillende onderconstructies worden aangebracht voor meerdere toepassingen, zowel zwevend als ook hechtend. AirBase kan daarnaast prima worden gecombineerd met verschillende in de markt aangeboden vloersystemen.

Airbase-sfeerbeeld

Dé vloeroplossing voor transformatieprojecten

Steeds meer gebouwen zoals oude industriële complexen, kantoren en scholen worden via een transformatieverbouwing geschikt gemaakt voor bewoning. De kenmerkende houten vloeren van transformatiewoningen kunnen een uitdaging zijn voor u als bouwprofessional.

Voor dit type ondergronden levert AirBase met een kwalitatieve, milieuvriendelijke en tijdbesparende lichtgewicht dekvloer de oplossing!

Airbase-voordelen

AirBase lichtgewicht dekvloer voldoet aan NEN-EN 13813, sterkteklasse C12/F3. Daarmee heeft AirBase de kwaliteit die geschikt is voor woningbouw.

Airbase-sfeerbeeld-2

Geschikt voor bijna alle ondergronden en vloersystemen

AirBase lichtgewicht dekvloer kan op verschillende manieren en ondergronden worden aangebracht. AirBase kan rechtstreeks hechtend op steenachtige ondergronden worden aangebracht. Maar ook gecombineerd met zwaluwstaartplaten op een houten balklaag óf zwevend direct op houten vloeren. In vergelijking met andere systemen, zijn bij zwevende toepassing op houten constructievloeren (bijvoorbeeld bij renovatie) veel voordelen te behalen.

Airbase-sfeerbeeld3

Handmatige of machinale verwerking

AirBase lichtgewicht dekvloer kan worden toegepast bij de verbouwing van een particuliere woning tot aan complexe gebouwrenovaties. De keuze van verwerking is afhankelijk van de grootte van uw project. Bij kleine projecten is AirBase handmatig per kuip te mengen. AirBase is verkrijgbaar in handzame zakken van 12,5 kg.

Grootschalige projecten (tot aan 300 m2 dagproductie), worden uitgevoerd met een volautomatische pomptruck met cementmenger. Hierbij werken we samen met geselecteerde partners, zodat we de aannemer maximaal kunnen ontzorgen. Bij machinale verwerking wordt AirBase geleverd in Big Bags van 500 kg.

Advies over AirBase?

Neem gerust contact op met onze Projectmanager wand en vloer of kom langs in jouw Bouwmaat-vestiging.