Mascot werkkleding: Tested to work

Er zijn resultaten

MASCOT staat bekend om de werkkleding van hoge kwaliteit. Het assortiment van MASCOT bestaat uit meer dan 600 producten met tot wel 24 verschillende kleuren en is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van bouw, industrie, service, en logistiek.

Alle producten van MASCOT worden gemaakt vanuit de slogan "TESTED TO WORK". Alle werkbroeken, werkjassen, veiligheidsschoenen en andere producten zijn volledig getest op verschillende gebieden.

Mascot Tested to work

Voor MASCOT staat kwaliteit voorop en daarom wordt er gebruik gemaakt van laboratoriumtests, gebruikerstests, kwaliteitscontroles en vele andere tests bij het kiezen van stoffen voor veiligheidskleding en werkkleding.

Het is meer dan alleen een slogan of een motto, het is de belangrijkste bedrijfswaarde.

Ontdek bij Bouwmaat het grote assortiment werkkleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en accessoires van MASCOT.


Maatschappelijk verantwoorde werkkleding

Mascot SA8000

Internationaal gecertificeerde productie - SA 8000

Als een van Europa's grootste particuliere fabrikanten van werkkleding is het belangrijk dat MASCOT de maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt.

Naast aandacht voor maatschappelijke verantwoordelijkheid op het hoofdkantoor in Denemarken, wil MASCOT ook voldoen aan de ethische, sociale en milieuverantwoordelijkheden in de rest van de wereld, inclusief onze eigen productiefaciliteiten in Vietnam en Laos. Beide fabrieken zijn SA8000 gecertificeerd. Ongeacht welk product uit het assortiment van MASCOT je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je het met een goed geweten kunt dragen.

Mascot MVO


Collecties

Het assortiment van MASCOT bestaat uit meer dan 600 producten met tot wel 24 verschillende kleuren en is onderverdeeld in collecties. Ook bij Bouwmaat vind je diverse collecties van Mascot.

MASCOT® ADVANCED - Ultimate stretch

MASCOT® ADVANCED is een volledige collectie lichtgewicht werkkleding met volledige stretch. De collectie is voor werkkledinggebruikers met een werkdag op volle snelheid die hoge eisen stellen aan het comfort en de functies van de werkkleding. MASCOT® ADVANCED is 100% stretch gecombineerd met een uitzonderlijke duurzaamheid. 
 

Mascot Advanced collectie

MASCOT® ADVANCED is superieure bewegingsvrijheid. Kenmerkend voor MASCOT® ADVANCED zijn producten waarbij stretch wordt gecombineerd met een hoge duurzaamheid en een laag gewicht. Werkkleding hoeft niet zwaar te zijn om lang mee te gaan.

De MASCOT® ADVANCED collectie is favoriet bij hardwerkende, gepassioneerde mensen in de bouwsector die het ultieme van de werkkleding eisen.

Mascot Advanced assortiment

Het assortiment

 • Broeken en jassen van 100% stretchstof
 • Van onder- tot bovenkleding - draag meerdere lagen
 • Gemakkelijk te combineren met andere collecties
 • Voor professionals die de hoogste eisen stellen aan comfort, look, stijl en slijtvastheid
 • Vier lange/korte broeken en 26 kledingstukken voor het bovenlichaam
 • Zeven kleuren - donkermarine, wit, zwart, donkerantraciet, mosgroen, donkerpetrol en lichtkhaki

MASCOT® UNIQUE - Eén collectie voor iedereen

De in Europa best verkochte collectie van MASCOT is de MASCOT® UNIQUE collectie. Deze collectie mag dus niet ontbreken in het assortiment bij Bouwmaat. Een tweekleurige collectie werkkleding in maar liefst 8 kleurencombinaties, vele productvarianten en diverse materialen. De MASCOT® UNIQUE collectie is breed en daardoor geliefd bij diverse beroepsgroepen in de bouw en industrie. Dit komt ook tot uiting in de verschillende certificeringen die men kan terugvinden in deze collectie.

Mascot Unique collectie

 • Mascot Unique assortimentMix & Match
  Oneindig veel combinatiemogelijkheden in de kleur die past bij jouw organisatie.
   
 • Werkbroeken in drie gewichtsklassen:
  Binnen de MASCOT® UNIQUE collectie vind je werkbroeken met drie verschillende kwaliteiten stof: van superlichte stof tot zeer sterke en slijtvaste stof. Broeken en overalls zijn bovendien verkrijgbaar in drie beenlengtes.
   
 • Voor alle medewerkers:
  De MASCOT® UNIQUE collectie is geschikt voor alle beroepen in iedere sector. De collectie heeft een zeer groot aantal kleuren en maten.

Mascot Hardwear collectie

MASCOT® HARDWEAR

Ben jij werkzaam in de bouw en verwacht je veel van jouw kleding? Dan is de MASCOT® HARDWEAR collectie de beste keus. De MASCOT® HARDWEAR collectie staat voor slijtvaste werkkleding met een moderne pasvorm.

Met de MASCOT® HARDWEAR collectie geniet jij van een uitstekende bewegingsvrijheid in combinatie met een vlotte en robuuste uitstraling.

Deze collectie kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere collecties van Mascot door de kleuren en ontwerpen die zijn gebruikt. Zo kun je jouw persoonlijke stijl creëren.

Om de nadruk op de slijtvastheid en bewegingsvrijheid te kunnen leggen is er gebruik gemaakt van het duurzame Cordura® en het snijvaste Kevlar® gecombineerd met stretchstof.


Mix & Match

Combineer met andere collecties!

Het assortiment van MASCOT bestaat uit meer dan 600 producten met tot wel 24 verschillende kleuren. We hebben de kleuren van de collecties op elkaar afgestemd zodat je producten uit de verschillende collecties gemakkelijk kunt combineren.


MASCOT® Mobile Showroom

Kost het bestellen van werkkleding jouw bedrijf veel tijd? En is het lastig om tijd te vinden om langs jouw Bouwmaat te gaan voor nieuwe werkkleding? De MASCOT® Mobile Showroom komt graag bij jou langs.

Een breed aanbod werkkleding en schoenen voor jouw branche bij jou op locatie. Gemakkelijk, snel en effectief!

In de mobiele showroom kan je in één keer:

 • Stofkwaliteiten voelen
 • Kleurcombinaties zien
 • Kleding passen
 • De juiste maat vinden

Maak bij MASCOT of jouw dichtstbijzijnde Bouwmaat vestiging een afspraak voor een bezoek. Klik hier voor de video van de MASCOT® Mobile Showroom.

De MASCOT® Mobile Showroom biedt jou veel voordelen:

Mascot showroom afspraakIn samenwerking met Bouwmaat komt MASCOT® Mobile Showroom naar jouw bedrijf toe met een werkkledingspecialist achter het stuur. Wij maken een afspraak op een tijd die jou uitkomt.

Mascot showroom oplossingMet de werkkledingspecialist van MASCOT praat je over de mogelijkheden en zoek je samen naar de beste oplossing voor jouw wensen en eisen.

Mascot showroom matenIn de MASCOT® Mobile Showroom kunnen al jouw collega's langskomen en binnen een paar minuten worden opgemeten. MASCOT helpt graag bij het opnemen van maten en kan adviseren m.b.t. logoplaatsing.

Mascot Mobile Showroom

»De mobiele showroom is een goed idee, omdat in de showroom meerdere maten en kwaliteiten beschikbaar zijn. Op die manier kunnen onze werknemers de producten direct passen zonder dat er misverstanden ontstaan.« Comfort Units.


Over MascotOver MASCOT

MASCOT is een Deens familiebedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. Mascot werd opgericht in 1982 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 2800 werknemers en meer dan 24.000 producten. Alle werknemers in de vijftien verschillende landen hebben dezelfde missie:

"Het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen."

Hoge kwaliteit is van groot belang en bij alles wat MASCOT doet wordt dan ook gestreefd naar de 'Best Practice'. Het uitgebreide testproces is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Niet voor niets is de slogan van MASCOT "TESTED TO WORK". Ook staat verantwoordelijkheid voor ethiek, maatschappij en milieu hoog in het vaandel. Zo opende MASCOT 10 jaar geleden een productielocatie in Vietnam en later in Laos, waar goede, respectvolle en veilige arbeidsplaatsen worden geboden voor ruim 2400 werknemers. Beide productielocaties zijn gecertificeerd conform SA8000. Dit is 's werelds meest toonaangevende internationale norm voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Mascot werkkleding kopen bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat vind je een groot assortiment aan werkkleding van Mascot: van werkbroeken tot sweaters, thermojacks en T-shirts uit verschillende collecties van Mascot. Alle werkkleding van Mascot kan je direct online bestellen op Bouwmaat.nl. Wil je de kleding liever eerst passen? Dan kan je uiteraard ook terecht in één van onze Bouwmaat vestigingen.