Easy Drain douchegoot en onderdelen kopen

Er zijn 19 resultaten

Bij het aanleggen of renoveren van een douche kom je al snel uit bij de producten van Easy Drain. Bij Bouwmaat hebben we een uitgebreid assortiment met onder andere verschillende doucheput onderdelen van dit merk in onze webshop. Easy Drain producten zijn verkrijgbaar in verschillende series.

Easy Drain Compact lijn

De Easy Drain Compact is de platste RVS douchegoot ter wereld. De Compact heeft de laagst mogelijke inbouwdiepte waardoor deze makkelijk te verwerken is met tegels. De douchegoot is eenvoudig te reinigen en heeft een verwijderbaar sifon met hoge afvoercapaciteit. In de Easy Drain Compact serie vind je douchegoten met en zonder flens alsook met zijuitloop/zijuitlaat.

easydrain

Zero

De Easy Drain douchegoot Zero is binnen de Compact serie de meest ondiepe. Door het eenvoudig te reinigen sifon met zeer hoge afvoercapaciteit is deze serie dé oplossing voor renovatie.

FF Zero

Naast de Zero is er ook de FF Zero. Deze heeft fabrieksmatig voorgemonteerd waterdoek (WPS). Het Water Protection System (WPS) biedt een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem maakt gebruik van een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken als gevolg van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden uitgesloten.

Doucheput

Naast douchegoten biedt Easy Drain ook een selectie afvoerputten met RVS deksel. Makkelijk aan te sluiten op de waterleiding door de 360 graden draaibare uitloop. Het sifonhuis wordt ingekort en verlijmd terwijl het voorgemonteerde afdichtingsmembraan (Water Protection System) zorgt voor een 100% waterdichte installatie.

Douchegoot bestellen in de juiste maat

Je kunt de douchegoten van Easy Drain bestellen in de volgende maten:

  • 70 cm
  • 80 cm
  • 90 cm

Doucheput Aqua (Compact) is verkrijgbaar in 10x10 cm of 15x15 cm.

Kit voor de beste afwerking

Easy Drain biedt ook de juiste kit voor het afwerken van douchegoten en afvoerputten. Bijvoorbeeld de Easy Drain Easy Silliconenkit of de Compound Afdichtingsset. Kijk voor alle materialen voor het afwerken hieronder of bij Toebehoren installatie.

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe je nou een goede drain kiest? Lees dan het artikel " Inbouwdeel kiezen voor de doucheafvoer" op alles.bouwmaat.nl. We hebben ook een handig stappenplan voor je: " Douchedrain installeren in 5 stappen"