AXA: Veilig wonen met AXA

Er zijn resultaten

De geschiedenis van AXA is helemaal terug te leiden naar 1902. De basis voor één van de twee huidige succesvolle kernactiviteiten, start van de eerste productie en verkoop van hang- en sluitwerk, werd in de jaren twintig al gelegd.

Het AXA-assortiment voor Home Security bestaat onder meer uit scharnieren, raamuitzetters, raamsluitingen, deurbeslag en toegangsmanagement.

AXA: remote met handAXA Veiligheidsraamsluiting_rechts_F1_closeup_dicht_3319-51-11GE


AXA Home Security

AXA Home Security

Je kan wel zeggen dat AXA na 115 jaar een ijzersterke naam opgebouwd heeft als hang- en sluitwerkleverancier. Denk hierbij vooral aan inbraakwerende beveiligingsproducten.

AXA biedt kwaliteit. Niet alleen in de gebruikte materialen, de maatvastheid, de afwerking en de levensduur van de AXA-producten, maar ook in expertise. Veiligheid is een belangrijk aspect binnen AXA. De inbraakwerende producten versterken het gevoel van veiligheid in en om het huis. AXA garandeert daarnaast ook dat de bediening altijd op een veilige manier mogelijk is, in sommige gevallen zelfs met kinderveilige werking.

Uiteraard moeten de AXA-producten verder makkelijk te monteren zijn. De artikelen worden geleverd met een duidelijke montagehandleiding en bijverpakt, gestandaardiseerd beveiligingsmateriaal, dit garandeert een snelle en accurate montage.


AXA-assortiment

AXA focust zich continue op productontwikkeling en biedt daarom wereldwijd diverse innovatieve toegangs- en beveiligingsoplossingen aan. Uiteraard voldoen de ontwikkelingen aan de meest actuele normen en eisen die gesteld worden aan woningen, kantoorcomplexen, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen. Het AXA-assortiment bestaat naast de bekende AXA-producten uit: projectsloten, projectbeslag, projectcilinder, deurhangers, projectscharnieren, toegangscontrolesystemen en anti-paniekopeners.


Wat biedt AXA nog meer?

Naast de eerdergenoemde innovatieve oplossingen voor ramen en deuren biedt AXA met een team van projectadviseurs en bestekschrijvers die thuis zijn in de utiliteitsbouw, ook een dienstpakket aan. Zij hebben kennis van de nieuwste technieken, actuele wet- en regelgeving en veiligheidsrichtlijnen. Kortom, ze kunnen je informeren, adviseren en ondersteunen conform jouw wensen.


Video: Op bezoek bij AXA Home Security

Het is uiteraard mogelijk om je woning te beveiligen met verschillende alarmsystemen. Maar wat is nou de basis om inbrekers te weren? AXA hang- en sluitwerk in en om je woning brengt je al een heel eind. Wat blijkt, goed hang- en sluitwerk voorzien van het SKG- en PKWV-keurmerk op je deuren en ramen zorgt voor een inbraakvertraging tot wel vijf minuten! Dat is waar AXA voor staat: veilig wonen.

In deze video gaan wij op bezoek bij AXA Home Security waarin zij wat vertellen en laten zien over de veilige productie van scharnieren.