BouwmaatToolbox---krediet

Krediet

Kopen op rekening, makkelijk en veilig!

Klanten van Bouwmaat kunnen gebruik maken van onze speciale Kredietservice. Met de kredietpas koopt u op rekening, zowel in de vestiging als in onze webshop. U kunt zelfs een pas aanvragen voor uw medewerkers. Kijk, dat is slimmer ondernemen!
 

Uw voordelen

 1. Met de Bouwmaatkredietpas haalt u materialen bij alle Bouwmaat-vestigingen in Nederland. Achteraf betaalt u de rekening!
 2. Met een pincode die u kunt aanvragen, kunt u ook in de Bouwmaat webshop op rekening kopen.
 3. Heeft u personeel in dienst? Ook voor hen kunt u een extra Bouwmaatkredietpas aanvragen waardoor zij op rekening uw goederen kunnen afhalen.
 4. U bepaalt hoe vaak en op welke manier u uw facturen wilt ontvangen. U heeft keuze uit:

- Per transactie
- Per project
- Dagelijks per vestiging
- Dagelijks van alle vestigingen
- Wekelijks per vestiging
- Wekelijks van alle vestigingen

 1. Ontvangt u de facturen graag per post of liever digitaal? Voor het online inzien van uw facturen logt u in op een speciaal beveiligde omgeving. Zo kunt u ten allen tijden bij uw gegevens.
   

Kredietpas aanvragen

Bent u al Bouwmaat-klant en wilt u een kredietpas aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@bouwmaat.nl of ga naar een Bouwmaat-vestiging bij u in de buurt.

Om uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te kunnen nemen, vragen wij u de volgende gegevens in de mail mee te sturen:

 • Bedrijfsnaam
 • NAW-gegevens
 • KVK-nummer
 • Telefoonnummer

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw Bouwmaat-vestiging zo snel mogelijk contact met u opnemen.
 

Een extra kredietpas aanvragen?

Heeft u al een kredietpas, maar wilt u een extra kredietpas aanvragen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar info@bouwmaat.nl of ga naar een Bouwmaat-vestiging bij u in de buurt.
 

Aanvraag online betalen op rekening

Met uw kredietpas kunt u niet alleen in uw Bouwmaat-vestiging maar ook online op rekening uw aankopen doen. U dient hiervoor het aanvraagformulier in te vullen en deze op te sturen met toevoeging van een kopie van uw KVK en een kopie van uw legitimatiebewijs (eigenaar/gevolmachtigde). U ontvangt binnen 5 werkdagen de pincode(s) op het door u opgegeven e-mailadres, waarmee u eenvoudig online op rekening kunt betalen.

Download het aanvraagformulier

Het ingevulde aanvraagformulier kunt u per post of per e-mail sturen naar info@bouwmaat.nl
 

Ontvang uw facturen digitaal

Maakt u gebruik van de Bouwmaat Kredietservice? Dan kunnen wij u nu facturen per e-mail digitaal sturen. Met digitaal factureren besparen we veel papier en kan er efficiënter gewerkt worden. Stapt u samen met ons én vele andere klanten ook over op digitaal factureren?

Lees meer over digitaal factureren