Wijziging facturatie per 19 juni 2023

Vanaf 19 juni 2023 wijzigt er iets in het facturatieproces van Bouwmaat. De naam van de afzender op de factuur wordt vanaf die datum (in plaats van Bouwmaat Nederland BV) de naam van de vestiging met daaronder de naam van de bijbehorende franchisenemer (met adresgegevens, KvK-nummer en btw-nummer). Zo zie je in een oogopslag op welke aankopen (in welke vestiging) de factuur betrekking heeft. Koop je dus regelmatig in verschillende vestigingen, dan ontvang je voor iedere vestiging een aparte factuur.

Rekeningnummer en rekeninghouder ongewijzigd

Let op, alleen de naam wijzigt, het rekeningnummer en de rekeninghouder blijven ongewijzigd. Facturen moeten ook na 18 juni 2023 nog steeds betaald worden op IBAN NL85 ABNA 0629 350 744 t.n.v. Stichting Derdengelden Bouwmaat Nederland.

Facturen in XML formaat niet meer via Order2Cash

Ontvang je momenteel facturen in XML formaat via Order2Cash? Dan gaat dat tot en met 18 juni via het portal van Order2Cash en vanaf 19 juni 2023 via bouwmaat.nl/mijn-facturen/. Hiervoor moet je inloggen op je "Mijn Bouwmaat" account. Heb je geen account, maak deze dan aan.

Login of maak een account aan

Overzicht afzenders

In onderstaand overzicht staan de Bouwmaat Vestigingen en gegevens van de bijbehorende vennootschap van de Bouwmaat franchisenemer: klik voor een vergrote versie (pdf).

image

Vragen?

Heb je nog vragen over deze wijziging? Neem dan contact op met onze klantenservice via 033-2992889 of klantenservice@bouwmaat.nl.