Grootgoed bezorging

Grootgoed bestellingen voor 13:00 uur besteld, volgende werkdag tussen 7:00 uur en 16:00 uur geleverd*. Je wordt ’s avonds geïnformeerd bij grootgoed leveringen op welk dagdeel de levering plaatsvindt (ochtend of middag) en ontvangt ongeveer 30 minuten voordat de chauffeur arriveert telefonisch bericht. Leveringen zijn altijd tot op de stoep.

Bezorgkosten grootgoed

Bestellingen vanaf €750,- (excl. BTW) bezorgen we gratis. Voor bestellingen onder €750,- (excl. BTW) bedragen de bezorgkosten €65,- (excl. BTW) per zending.

Let op: bovenstaande tarieven zijn excl. BTW en alleen geldig voor bezorgingen binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen, hiervoor geldt nog een extra toeslag. Deze extra toeslag wordt automatisch berekend in je winkelwagen.

  • Bezorgkosten Waddeneilanden standaard €250,-
  • Bezorgkosten Zeeuws-Vlaanderen standaard €150,-
grootgoed2_888
grootgoed1_888

Niet aanwezig bij grootgoed bezorging?

Het ontvangen van grootgoed zendingen zonder dat de ontvanger bij levering aanwezig is, gaat altijd in overleg met de vestiging.


Wat zijn de leveringsvoorwaarden van grootgoed?

Voor grootgoed bezorgingen gelden de volgende leveringsvoorwaarden:

  • De goederen worden op een voor de vrachtauto bereikbare losplaats, waar voldoende ruimte is gemaakt, naast de auto gelost;
  • De goederen worden op statiegeldpallets geleverd, de transporteur is niet in de gelegenheid om te wachten tot de pallets zijn afgestapeld.
  • Voor het retour halen van lege pallets berekenen wij transportkosten. Bij een eventuele volgende levering kunnen gereedstaande lege pallets wel kosteloos retour worden genomen. Vraag in de vestiging naar de voorwaarden;
  • Maatwerk (zaagopdrachten, deuren, kozijnen, gevelbekleding, mengverf, etc.) evenals hijswerk is mogelijk in overleg met de vestiging. Houd rekening met een verlengde levertijd en extra kosten.

* Voor leveringen naar de Waddeneilanden gelden afwijkende levertijden.