Langnek schuurmachine kopen

Wil je een langnek schuurmachine kopen? Bij Bouwmaat vind je langnek schuurmachines van Festool. Maar waar moet je op letten bij het kopen ervan?

1 resultaat

Festool Langnek Schuurmachine LHS 2 225 EQI-Plus Planex

758621

€ 1.249,00 excl BTW

Wat is een langnek schuurmachine?

Een langnek schuurmachine, ook wel bekend als een telescoop schuurmachine of verlengde schuurmachine, is een handig elektrisch gereedschap dat speciaal is ontworpen om hogere of moeilijk bereikbare oppervlakken te schuren. Een langnek schuurmachine beschikt over een telescopische steel waarmee je comfortabel kunt werken op plaatsen waar je anders moeilijk bij kunt komen. Hierdoor is de langnek schuurmachine ideaal voor het schuren van plafonds, wanden en vloeren zonder dat je een trap of steiger nodig hebt.

Lengte van de steel

De lengte van de telescopische steel is van essentieel belang. Kies een langnek schuurmachine met een verstelbare steel, zodat je de lengte kunt aanpassen aan de hoogte van het te schuren oppervlak. Dit zorgt voor een ergonomische werkhouding en voorkomt onnodige belasting van je lichaam.

Schuurschijf

Het formaat en het type schuurschijf zijn ook cruciale overwegingen. Langnek schuurmachines hebben verschillende schuurschijven, zoals ronde of rechthoekige vormen, elk geschikt voor specifieke schuurwerkzaamheden. Zorg ervoor dat je de juiste schuurschijf selecteert die past bij het materiaal en de taak die je wilt uitvoeren.

Vermogen

Een andere belangrijke eigenschap om op te letten is de kracht van de motor. Een langnek schuurmachine met een krachtige motor zorgt voor efficiënt schuren en snellere resultaten. Let op het vermogen en de rotatiesnelheid van de machine om ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor jouw klussen.

Langnek schuurmachine online bestellen of kopen in de vestiging

Heb jij de langnek schuurmachine gevonden die je nodig hebt? Langnek schuurmachines bestellen kan eenvoudig online op Bouwmaat.nl of koop een langnek schuurmachine in een vestiging bij jou in de buurt. Heb jij nog vragen over dit type schuurmachine? Onze medewerkers staan je graag te woord.

Advies

 • advies-langnek-1

  De nieuwe Festool Planex langnek schuurmachine

  Met deze langnekschuurmachine realiseer je een nog betere oppervlakkwaliteit van wanden en plafonds. Door de handige led-lichtring zie je alles perfect en de regelbare aanzuiging zorgt ervoor dat de lichamelijke inspanning minimaal is. We spreken met trainer en productspecialist Wesley de Nas van Festool over deze superhandige noviteit.


  Lees meer

 • advies-langnek-2

  Supersnel en stofvrij schuren met de Festool Planex Easy

  Onderhoudsvrij, gemakkelijk in gebruik en intuïtief te bedienen. Dat zijn de drie belangrijkste kenmerken van de Festool Planex Easy. We vertellen je graag meer over deze machine. En we spraken Michal Lapkiewicz, eigenaar van Michal Klussenbedrijf uit Arnhem en Planex Easy fan van het eerste uur!
  Lees meer

 • advies-langnek-3

  Festool Planex Easy – weinig inspanning voor optimaal resultaat

  Met de Festool Planex Easy zijn stijve nek en pijnlijke armen bij het schuren van wanden en plafonds voorbij. Door de ‘lange nek’ heeft de Planex een buitengewoon groot bereik.
  Lees meer

 • advies-langnek-4

  Schuurmachine uitzoeken: waar op letten?

  Een goede schuurmachine is onmisbaar voor jou als vakman. Maar hoe weet je welke schuurmachine je het beste kan kopen voor de klussen die jij uitvoert. Wij helpen je en zetten de verschillende soorten schuurmachines op een rijtje.


  Lees meer