Hoekprofielen kopen

Er zijn resultaten

Hoekprofielen kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan hoekprofielen. Alle hoekprofielen zijn van verzinkt staal en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Maar waar wordt een hoekprofiel voor gebruikt? Welke formaten zijn er? En wat kost een hoekprofiel?

Wat is een hoekprofiel?

Een hoekprofiel is onmisbaar voor iedere stukadoor. Een hoekprofiel wordt gebruikt voor, zoals de naam al zegt, het maken van een hoek. Door het gebruik van hoekprofielen kun je strakke en mooi scherpe hoeken creëren.

Formaten

Hoekprofielen zijn er in verschillende formaten. De formaten hoekprofielen bij Bouwmaat op een rij:

  • 250 cm
  • 260 cm
  • 270 cm
  • 300 cm

Wat kost een hoekprofiel?

Een hoekprofiel vind je bij Bouwmaat al vanaf €1,68 excl. BTW, maar je hebt bij Bouwmaat ook hoekprofielen van 11,47 excl. BTW. Daarnaast profiteer je bij Bouwmaat van het MEER=MINDER inkoopvoordeel bij aankoop van hoekprofielen.

MEER=MINDER inkoopvoordeel

Weet je al dat je bij Bouwmaat minder betaalt wanneer je meer inkoopt? Met MEER=MINDER krijg je namelijk inkoopvoordeel als je grotere aantallen voor je klus nodig hebt. Slim toch? Het MEER=MINDER inkoopvoordeel geldt ook op bijna alle hoekprofielen bij Bouwmaat.

Hoekprofielen online kopen of in de vestiging

Hoekprofielen kopen? Heb je de hoekprofielen gevonden die je zoekt? Bestel hoekprofielen eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt. Ook voor vragen over hoekprofielen kun je bij ons terecht. Onze medewerkers geven je graag een persoonlijk advies.