Bouwmaat en Milwaukee

Bouwmaat heeft het beste assortiment voor de slimme bouwer. Daarom laten we jou graag kennis maken met de producten van Milwaukee. Milwaukee levert, net als Bouwmaat, enkel topkwaliteit aan professionele gebruikers. Gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen die helpen om de klus beter, sneller, betrouwbaarder en veiliger te klaren.

Bekijk alle Milwaukee producten

milwaukee-m18-gereedschap

Milwaukee M18 powertools

Jij kan meer, jij bent beter, jij kan alles! Bouwmaat heeft altijd een oplossing. Geen uitdaging is te groot met de ruim 160 verschillende Milwaukee M18™ powertools. Professioneel vermogen, licht in gewicht, extreem prestatiegericht en prettig in gebruik. Daar zorgen wij voor! Beloofd!


Alle Milwaukee M18™ powertools

Bouwmaat & Milwaukee

Bouwmaat heeft altijd een oplossing. Geen uitdaging is te groot met de ruim 800 verschillende Milwaukee producten in ons assortiment. Professioneel, kwaliteit, robuust en prettig in gebruik. Dat wil jij toch ook?

Bouwmaat staat voor betrokken professionals.
Jouw veiligheid vinden wij belangrijk. Daarom raden wij aan om je handen altijd te beschermen. Milwaukee snijbestendige werkhandschoenen zijn belangrijk voor jouw veiligheid bij materiaalbewerking en constructie, en zo flexibel dat ze niet belemmerend zijn voor het uitvoeren van je werkzaamheden.

Bouwmaat heeft het beste assortiment voor de slimme bouwer.
Zo bespaar je tijd met de Milwaukee M2 hamerboor, omdat deze tot 25% sneller boort dan een standaard hamerboor.

Voor de echte vakman van Bouwmaat zijn de Milwaukee PACKOUT™ boxen, organisers en tassen de beste keuze, omdat deze onderling vergrendelbaar en verwisselbaar zijn. Daardoor kan je jouw gereedschap of accessoires veilig als één geheel vervoeren.

Garantie en registratie

Milwaukee biedt standaard 1 jaar garantie op machines, plus nog eens twee jaar wanneer je jouw machine binnen 30 dagen na aankoop registreert (accu's 1 jaar extra na online registratie). Voor de voorwaarden en registratie van deze service kan je terecht op de website van Milwaukee.

Registreer je machine

Wat vinden vakmensen van Milwaukee?

Er zijn al veel enthousiaste Milwaukee-gebruikers. Ben jij nieuwsgierig naar wat andere vakmensen van Milwaukee producten vinden? Lees dan de onderstaande artikelen.

 • milwaukee-vakman-2

  Goede verlichting op de bouwplaats is essentieel voor de juiste werkomstandigheden.
  Wij spreken Reza Mirkazemi van bouwbedrijf Logica Bouw. Hij maakt al jaren gebruik van Milwaukee-verlichting.


  Lees verder

 • milwaukee-vakman-3

  Bas Witsel (BW Timmerwerken) is groot fan van Milwaukee: "Het is degelijk gereedschap, je merkt echt dat je iets in je handen hebt. Het doet wat het belooft en werkt heel fijn.”  Lees verder

 • milwaukee-vakman-1

  Milwaukee PACKOUT™ modulair opbergsysteem. Het is het meest veelzijdige, flexibele en duurzame modulaire opbergsysteem in de industrie.

  Lucien Oerlemans deelt zijn ervaring.


  Lees verder

 • image

  Het lossen van auto’s in containers, bouten doorslijpen en hout of metaal doorzagen, het kan allemaal met de nieuwe M18 FSX-121 reciprozaag. Frank Nijssen deelt zijn ervaringen.  Lees meer