Een goed verlichte werkplaats met Milwaukee

Goede verlichting op de bouwplaats is essentieel voor de juiste werkomstandigheden. Niet alleen voor jouw veiligheid als professionele bouwer, maar ook om goede kwaliteit te kunnen leveren. Milwaukee heeft een breed aanbod aan verlichting.
De lampen leveren onder alle omstandigheden krachtige prestaties. Wij spreken Reza Mirkazemi van bouwbedrijf Logica Bouw. Hij maakt al jaren gebruik van Milwaukee-verlichting.

Verlichting voor binnen en buiten

Milwaukee biedt meer dan veertig producten voor verlichting: van grote staande bouwlampen en terreinlampen tot hoofdlampen en compacte verlichting voor in de meterkast. Allemaal hebben ze als doel ervoor te zorgen dat geen enkele hoek van de werklocatie onbelicht blijft. Milwaukee biedt voor iedere klus de juiste verlichting.

Logica Bouw gebruikt de staande- en terreinlampen van Milwaukee. De staande lampen zijn ontworpen om binnen enkele seconden opgezet te worden, geven licht van bovenaf om schaduwvorming te verminderen en zijn gebouwd om zich aan te passen aan verschillende omgevingen. De terreinlampen bieden de maximale 360 graden dekking, ongeacht of er taak-, gebieds- of bovengrondse verlichting nodig is.

“Wij doen veel woningrenovaties en nieuwbouwwoningen”, vertelt Reza. “De staande lampen gebruiken wij als wij binnen in de woningen aan het werk zijn. Deze lampen zijn handig, omdat ze makkelijk verplaatsbaar zijn. Je zet ze neer waar je ze nodig hebt. Bovendien heb je maar één lamp nodig om de hele ruimte te verlichten. De terreinlampen gebruiken we vooral als het donker wordt om het buitenterrein van de bouwplaats te verlichten. Deze lampen geven een grote straal licht. Je hebt niet veel lampen nodig om het hele bouwterrein rondom te verlichten.”

Goede prestaties onder alle omstandigheden

De lampen van Milwaukee hebben allemaal TRUEVIEW™. De TRUEVIEW™-verlichting bevat hoogwaardige ledlampen met een geoptimaliseerde fosforcoating. Hierdoor is de kleurweergave heel realistisch en accurater dan andere verlichting. Dit is bijvoorbeeld erg belangrijk voor het herkennen en identificeren van bedrading. TRUEVIEW™-lampen zijn zo ontworpen dat ze het zonlicht van
10.00 uur of 14.00 uur nabootsen, waardoor je altijd een goed verlichte werkplaats hebt.

“Zowel de staande lampen als de terreinlampen van Milwaukee geven heel goed licht”, zegt Reza. “Met de staande lampen heb je binnen veel beter licht dan met normale woonkamerverlichting of andere verlichting, zoals halogeenlampen. Je kunt goed zien waar je mee bezig bent. Dat is heel fijn als je elektra moet aanleggen en met stuken zie je bijvoorbeeld precies waar de oneffenheden zitten. Met de verlichting van Milwaukee maakt het eigenlijk geen verschil of je ’s avonds of overdag werkt. Je kunt het even goed zien.”

Laag energieverbruik

Dankzij de ledverlichting en de REDLITHIUM-ION™ accu’s zijn de TRUEVIEW™-lampen erg duurzaam. De accu’s staan bekend om hun werkduur, vermogen, lange levensduur en lage energieverbruik. Reza: “Dat zijn ook voor ons grote voordelen. Wij gebruiken de M18-accu en zijn erg tevreden over de accuduur. Als de lamp constant brandt, kun je er zo een halve dag tot een dag mee doen. Je kunt de accu’s naast de verlichting ook op het gereedschap gebruiken. Dat is ook een groot voordeel.”

Bekend om robuustheid

Naast verlichting biedt Milwaukee enorm veel andere producten, die onmisbaar zijn op de bouwplaats. Milwaukee heeft eigenlijk alles voor de vakman wel in het assortiment zitten. Denk aan gereedschap, accessoires en persoonlijke bescherming. “Bijna al ons gereedschap is van Milwaukee”, stelt Reza. “Behalve verlichting gebruiken wij onder andere de betonaccucirkelzaag, decoupeerzaag, reciprozaag, accutol, schroeftol, klopboor en cirkelzaag. Het gereedschap van Milwaukee staat bekend om zijn robuustheid en dat is ook één van de redenen waarom wij met zoveel producten van Milwaukee werken. Ik heb nog geen kapot gereedschap van Milwaukee in mijn handen gehad!”

Lees meer