Homigo

Wil jij ook minder faalkosten, meer omzet en een betere communicatie en relatie met je opdrachtgevers? Meer tijd voor jezelf en vrijheid in je werk? Voorbereid zijn op de Wet Kwaliteitsborging (WKB)?

Dat kan! Bouwmaat en Homigo slaan de handen ineen om alle vakmensen in Nederland slimmer en vooral simpeler te helpen professionaliseren. De makkelijkste manier om al jouw klussen te digitaliseren.

Direct de app downloaden

image

Homigo app

De Homigo-app is een simpele tool op je telefoon waarmee je als professional het overzicht behoudt over al je klussen. In de app leg je afspraken met de opdrachtgever vast, registreer je je uren en beheer je de agenda. Op deze manier heb je alle belangrijke informatie van elke klus in je broekzak, maar ook op je desktop. Daarnaast helpt de app om te gaan met de regeltjes vanuit Den Haag.

image

Voordelen in het kort

  • Plan al je projecten op eenvoudige wijze en maak real-time wijzigingen
  • Deel belangrijke informatie, bestanden etc met alle projectleden
  • Manage al je projecten binnen één overzichtelijk systeem

Lees meer over de voordelen en meld je aan op https://www.homigo.nl. Wil jij de ervaring van een andere vakman weten? Lees dan het artikel: Homigo: alle informatie van elke klus in je broekzak

Ontdek de voordelen met een gratis demo

Speciale aanbieding voor klanten van Bouwmaat

Voor de eerste 250 klanten die zich aanmelden geldt dat ze 3+3 maanden gratis gebruik kunnen maken van Homigo PRO. Dat wil zeggen: de eerste 3 maanden zijn gratis, daarna betaal je 3 maanden € 45,- per maand en krijg je het volledige bedrag in Bouwmaat spaarpunten op jouw account teruggestort.

Hoe kom je in aanmerking voor deze actie:

  1. Download de app
  2. Voer je Bouwmaat klantnummer in bij registratie
  3. Kom in aanmerking voor de actie

Download de app