Specialist Verf

Laat onze Specialist Verf jou helpen

Schilderwerk kent veel facetten: houtreparatie, ontvetten, schuren, afplakken, primeren, verven, lakken, beitsen, impregneren. Je streeft altijd naar perfect schilderwerk voor de mooiste afwerking in en om het huis van jouw klant. Duurzaam beschermen, daar gaat het om.

specialistverf_888

Meer over Bouwmaat

Of je nou fulltime schilder bent of allround bouwprofessional, je gaat voor het beste resultaat en de producten die passen bij de wens van je klant. Dit kan uitdagend zijn, want iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Wat is de meest duurzame of efficiënte manier? Welk product kan je het beste gebruiken of zijn er nieuwe ontwikkelingen die het werk makkelijker maken?

Jouw succes is ons succes

Voor al je schildervragen ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Nu nog meer dan ooit. Diverse medewerkers uit verschillende vestigingen hebben een opleidingstraject gevolgd tot Specialist Verf. Een Specialist Verf weet wat er leeft onder jouw klanten, heeft kennis van de markt, kent klus- en productspecificaties en combineert deze samen tot het beste advies voor jouw klus. De specialist is pas tevreden als je project slaagt, want jouw succes is ons succes!

Specialistisch advies

Onze Specialist Verf is een echte expert. Dat komt onder andere door theorie- en praktijklessen van SPS, Akzo Nobel, Bostik, Anza, Kip, Wagner, Repair Care, Danpoort, Pearl Paint en Festool. Daarnaast hebben onze specialisten een 5-daagse training gevolgd bij Savantis waarbij ze veel kennis hebben opgedaan over de totale verfklus. Denk hierbij aan alles op het gebied van houten, metalen, kunststoffen en minerale ondergronden. Maar ook verftechnologie en bouwkundige detailleringen.


Waar vind je de Specialist Verf?


Je herkent de verfspecialist meteen aan de opvallende outfit, maar je kunt natuurlijk ook even aankloppen bij de andere Bouwmaat-medewerkers. Zij sporen de Specialist Verf direct voor je op. Inmiddels kun je in de meeste vestigingen een Specialist Verf vinden.


Meer weten over de Specialist Verf? Lees dan het verhaal van Specialisten Verf Marlon Wijntuin en Janine Drost.

 • verfspecialist

  De mensen van Bouwmaat: verfspecialist

  Onze medewerkers doen er elke dag alles aan om de professionele bouwer het beste advies te geven. Ook voor al je schildervragen ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Nu nog meer dan ooit. Diverse medewerkers uit verschillende vestigingen volgden namelijk een opleidingstraject tot Specialist Verf.


  Lees meer

 • allesbeeldenartboard-3

  Bouwmaat services

  Slimmer ondernemen? Bouwmaat is altijd op zoek naar nieuwe services en diensten die je op een eenvoudige manier helpen meer uit jouw bedrijf te halen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan services en diensten!


  Lees meer

 • werkenbijbouwmaat2_600

  Werken bij Bouwmaat

  Geïnteresseerd in Bouwmaat en wil je wellicht ons team komen versterken?


  Wij hebben regelmatig vacatures in het hele land. Kijk snel op http://www.werkenbijbouwmaat.nl.


  Lees meer

 • worldclass

  Beste werkgever

  Op basis van de score vanuit het World-class Workplace onderzoek (voorheen bekend als Beste Werkgevers) is Bouwmaat Nederland een World-class Workplace binnen Nederland. Het is een eerlijk, onafhankelijk en gratis keurmerk en is 100% gebaseerd op de mening van onze Bouwmaat medewerkers.  Lees meer