Stukadoorsgereedschap

Er zijn resultaten

Stuken is een ambacht

Een stukadoor wordt ook wel eens een stuc-, plak- of pleisterwerker genoemd. Stuken is een vak apart: het valt niet mee om een volledig strakke afwerklaag op muren of plafonds aan te brengen, vrij van oneffenheden of scheuren die vaak toch na verloop van tijd ontstaan. Stucwerk of pleisterwerk wordt vaak ter bescherming aangebracht, maar ook ter verfraaiing. Stuken is een ambacht en stukadoors zijn daarom echte vaklieden. Een ervaren stukadoor weet precies welk stukadoorsgereedschap onmisbaar is. Wij bij Bouwmaat weten dat ook en hebben een uitgebreid assortiment voor je geselecteerd, zodat je het juiste gereedschap klaar hebt liggen voor jouw volgende klus.
 

Gladstrijken en uitsmeren

Voor het gladstrijken of het egaliseren van wanden heb je de keuze uit verschillende gipsmessen en schuurborden, eventueel inclusief verlengstok voor de hoger gelegen oppervlakken. Voor het aanbrengen van de aangemaakte specie of het gips op de muur of het plafond hebben we een groot aanbod van troffels en spanen in onze webshop. Verkrijgbaar in verschillende materialen en diverse vormen. Voor jouw comfort is dit stukadoorsgereedschap vaak uitgerust met ergonomische handgrepen. Bovendien hebben we voor het fijnere stucwerk ook paleerijzers. Tot slot is er nog ander stukadoorsgereedschap verkrijgbaar, zoals plamuurmessen, gipsplatensnijders en wapeningsgaas.
 

Bestel jouw stukadoorsgereedschap op Bouwmaat.nl

Bij Bouwmaat vind je een groot assortiment aan kwalitatief stukadoorsgereedschap van de merken Super Prof en Knauf. Van gips-, spack- en plamuurmessen tot pleisterspaan, schuursponsen en schuurborden; op Bouwmaat.nl of in onze 47 vestigingen vind je het allemaal.

Waarom Bouwmaat?

Heb je  vragen over het stukadoorsgereedschap? Aarzel dan niet om contact  met ons op te nemen. Ons vakkundig personeel staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.