0042019_WEB_LP_Service_Bezorgen

Bezorgservice

Grote klussen kosten soms veel tijd en daarom biedt Bouwmaat de bezorgservice aan. Via onze webshop kun je meer dan 13.500 artikelen laten bezorgen. Tegen een geringe vergoeding komen wij al jouw materialen op de klus of thuis bezorgen. Zo bespaar je tijd, en kun je snel door met jouw project! Hiervoor geldt:

  • Kleingoed/pakketpost voor 18:00 uur besteld, morgen op de klus
  • Grootgoed voor 13:00 uur besteld, morgen op de klus

Leveringen zijn altijd tot aan de stoep. Wil je de bestelling op een later moment ontvangen? Ook dat kun je aangeven binnen het bestelproces.

KLEINGOED/PAKKETPOST

  • Bestellingen vanaf €25,- (excl. BTW) of meer bezorgen we gratis.
  • Voor bestellingen onder €25,- (excl. BTW) bedragen de bezorgkosten €4,50 (excl. BTW) per zending. 

Let op: voor breekbare producten of producten met gevaarlijke stoffen gelden de grootgoed bezorgkosten, omdat deze niet met de reguliere pakketpost verzonden kunnen worden.

Niet thuis bij bezorging?

Dan probeert PostNL het pakket de volgende dag nogmaals te bezorgen. Na deze bezorgpoging wordt jouw pakket op een PostNL-locatie afgeleverd. Je dient hierover bericht van PostNL te ontvangen. Het pakket zal binnen 7 dagen afgehaald moeten worden. 

GROOTGOED

  • Bestellingen vanaf €450,- (excl. BTW) of meer bezorgen we gratis.
  • Voor bestellingen onder €450,- (excl. BTW) bedragen de bezorgkosten €45,- (excl. BTW) per zending.

Bovenstaande tarieven zijn excl. BTW en alleen geldig voor bezorgingen binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen, hiervoor geldt nog een extra toeslag. Deze extra toeslag wordt automatisch berekend in je winkelwagen.