Mascot winactie

mascotwinactielp_banner

Bouwmaat en Mascot vinden het belangrijk om aandacht te vragen voor veilige werkkleding. Gezond en veilig werken, daar draait het om. Je beschermt je daarom elke dag met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Bouwers van nu kunnen én willen niet zonder, het hoort bij slim en professioneel werken.

MASCOT® heeft onlangs een nieuwe werkkledinglijn gelanceerd: MASCOT® CUSTOMIZED. Deze innovatieve werkkledingcollectie voor professionals is dé werkkleding van de toekomst. Net zo licht en comfortabel als sportkleding, maar zo extreem sterk, innovatief en slijtvast als werkkleding. Geproduceerd met aandacht voor mens, milieu en een focus op gerecyclede materialen.

Winactie
Vanaf 4 december t/m 31 december kan jij kans maken om de nieuwe Customized lijn te proberen en kans maken op een Mascot Customized werkbroek en fleece capuchon trui t.w.v. €165,90! Meedoen kan door op social media een reactie te geven waarom jij veilig werken belangrijk vindt en #ikwerkveilig te gebruiken. Deelnemen kan ook door een reactie te sturen naar klantenservice@bouwmaat.nl, gebruik hier ook #ikwerkveilig.

Actie voorwaarden