Gratis JBL speaker

bij 15 pakken Skantrae PVC of 35 pakken Skantrae laminaat
Koop je tot 5 november 15 pakken PVC of 35 pakken laminaat bij Bouwmaat, dan geeft Skantrae een gratis waterbestendige en stofdichte JBL speaker ter waarde van €159,- cadeau!

Koop de actievloeren

right-plp-banner-laminaatvloerenVoorwaarden van de actie

  • Koop 15 pakken Skantrae PVC vloer of 35 pakken Skantrae Laminaat vloer vóór 5 november 2023.
  • Mail je factuur naar vloeren@skantrae.com
  • De speaker wordt rechtstreeks verstuurd door Skantrae Vloeren
  • Het kan ongeveer 4 weken duren tot je de speaker krijgt opgestuurd.
  • Het is een cadeau van Skantrae Vloeren. Bij een eventuele kapotte speaker of iets dergelijks, loopt dit altijd rechtstreeks via Skantrae Vloeren en nooit via Bouwmaat.
  • Bouwmaat is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de uitvoering van deze actie. Bij vragen kun je terecht bij Skantrae


Een mooie hoogwaardige PVC vloer is de basis van elk interieur. Deze fraaie, onderhoudsvriendelijke vloeren met een natuurlijke uitstraling blijven populair. De PVC vloeren van Skantrae zijn erg stil en waterbestendig en hierdoor geschikt voor iedere ruimte. Bovendien door de geïntegreerde ondervloer en extra brede planken eenvoudig en snel te leggen.

Naast de PVC vloeren heeft Skantrae ook een aantal mooie laminaatvloeren in het assortiment. Met de laminaat vloeren van Skantrae breng je direct warmte en sfeer in huis. Dit laminaat van topkwaliteit is voorzien van een v-groef, waardoor het net een echte houten vloer lijkt. Ook de laminaat vloeren hebben naast een basisplank ook een extra brede plank in de collectie.

De PVC vloeren hebben een garantie van 25 jaar en Skantrae laminaat minimaal 20 jaar

Bekijk alle Skantrae vloeren