0042019_WEB_LP_Service_Plaat_op_maat2

Plaat-op-maat: Plaatmateriaal op maat

PLAAT-OP-MAAT: MDF Basic PlusAlle platen op maat op de klus

Bouwmaat levert al sinds jaar en dag plaatmateriaal voor elke klus. Het zagen, frezen en gronden van deze platen kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Bouwmaat biedt in samenwerking met Van Drimmelen een handige service: PLAAT-OP-MAAT. Dit scheelt je als vakman veel tijd en geld. Hoe werkt deze service precies?
 

Goedkoper en duurzamer door minimaal zaagverlies

PLAAT-OP-MAAT: Fabriek

In de Bouwmaat vestiging geef je bij de servicebalie de afmetingen op van het materiaal dat je nodig hebt. Daarnaast bespreek je of frezen en/of gronden nodig is. Indien gewenst, adviseert de medewerker je over het te gebruiken product.

Vervolgens berekent het 'PLAAT-OP-MAAT programma hoeveel platen je nodig hebt voor je klus. Het programma gaat eenvoudig na hoeveel er uit één grote plaat te halen valt. Zaagverlies wordt hierdoor geminimaliseerd, omdat je meer delen uit dezelfde plaat haalt. Wat ook nog eens duurzaam is.

Het programma maakt gelijk een zaagschema en een offerte voor je aan. Als je die hebt goedgekeurd gaat Van Drimmelen voor je aan de slag! 
 

Sneller door op maat geleverd materiaal

PLAAT-OP-MAAT: systeemDe gegevens uit de order worden digitaal doorgezet naar de zaagmachine in de productiehal. Daarna wordt alles volgens het goedgekeurde schema gezaagd, gefreesd en/of gegrond.

Zo ontstaat een handzaam kant-en-klaar pakket met panelen en stroken, klaar voor gebruik. Binnen een week kun je de materialen ophalen bij de Bouwmaat vestiging of natuurlijk af laten leveren op de klus en kan je meteen aan de slag met bijvoorbeeld de afwerking van een kamer of het maken van meubels.

Dus wil je minder tijd kwijt zijn met zagen, frezen en gronden? En wil je tegelijkertijd verzekerd zijn van een perfect resultaat? Informeer dan bij jouw Bouwmaat vestiging naar wat 'PLAAT-OP-MAAT' voor jouw klus kan betekenen!
 

Direct naar jouw Bouwmaat vestiging