Lucht tackers kopen

Wil je een lucht tacker kopen? Bij Bouwmaat vind je een verschillende lucht tackers van het merk DeWalt. Maar waar moet je op letten bij het kopen ervan?

2 resultaten

DeWALT Pneumatische Minibrad Tacker 2IN1 DPSB2IN1-XJ

602442

3 Bezorgvoorraad info

€ 225,78

DeWALT Pneumatische Bradtacker DPN1850PP-XJ 18 GA PrecisionPoint 50 mm

758649

2 Bezorgvoorraad info

€ 215,70

Waar gebruik je een lucht tacker voor?

Een lucht tacker is een krachtig elektrisch gereedschap dat wordt aangedreven door luchtdruk en wordt gebruikt voor het snel en nauwkeurig bevestigen van materialen met nagels, nieten of brads. Het gereedschap maakt gebruik van samengeperste lucht om de bevestigingsmiddelen met hoge snelheid in verschillende materialen te schieten. Lucht tackers zijn ideaal voor intensiever gebruik en bieden een grotere kracht en efficiëntie in vergelijking met andere soorten tackers.

Welke lucht tacker kopen?

Uiteraard wil jij de beste lucht tacker voor jouw projecten. Bij het kopen van een lucht tacker zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden.

Luchtinlaat en luchtverbruik

Controleer of de lucht tacker compatibel is met jouw bestaande luchtdruksysteem en zorg ervoor dat het luchtverbruik in lijn is met de beschikbare capaciteit van jouw compressor. Een goed uitgebalanceerd luchtverbruik zorgt voor een optimale prestatie van de lucht tacker.

Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid is altijd een prioriteit bij het gebruik van elektrisch gereedschap, dus zorg ervoor dat de lucht tacker is uitgerust met essentiële veiligheidsvoorzieningen, zoals een neusbeveiliging en een vergrendelingssysteem om onbedoelde schoten te voorkomen.

Lucht tacker bestellen of kopen in de vestiging

Heb jij de lucht tacker gevonden die past bij jouw klus. Een lucht tacker bestellen kan eenvoudig online op Bouwmaat.nl of koop een lucht tacker in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over tackers? Onze medewerkers helpen je graag en geven je graag een persoonlijk advies.