Slagmoersleutels kopen

Een slagmoersleutel kopen? Een slagmoersleutel is een krachtige tool welke wordt gebruikt om bouten en moeren vast te zetten of los te draaien. Het is een veelgebruikt gereedschap in onder andere de bouwsector, waar grote en zware materialen worden gebruikt.

6 resultaten

Bahco verstelbare moersleutel 3-delige set

822408

30 Bezorgvoorraad info

€ 69,00 excl BTW

DeWALT XR Brushless Compacte Slagsmoersleutel DCF922NT-XJ 18V

802344

12 Bezorgvoorraad info

€ 169,00 excl BTW

Milwaukee Slagmoersleutel M12 BIW38/2 12 volt 2,0 Ah Redlithium-Ion

584970

€ 214,90 excl BTW

Milwaukee Accu-Slagmoersleutel M18 ONEFHIWF34-0X

747565

€ 299,00 excl BTW

Milwaukee Accu-Slagmoersleutel M18 ONEFHIWF12-0X

747563

€ 285,00 excl BTW

Milwaukee M18 FIW2F12-0X compacte accu slagmoersleutel met frictiering

821487

€ 265,00 excl BTW

Een slagmoersleutel kopen? Een slagmoersleutel is een krachtige tool welke wordt gebruikt om bouten en moeren vast te zetten of los te draaien. Het is een veelgebruikt gereedschap in onder andere de bouwsector, waar grote en zware materialen worden gebruikt.

Waar worden slagmoersleutels voor gebruikt?

Slagmoersleutels worden vooral gebruikt voor het monteren en demonteren van wielen, het vastzetten van ankerbouten, het installeren van constructies, en het vastdraaien van bouten en moeren in de bouw en industrie. Het is een onmisbaar gereedschap voor elke professional die regelmatig zwaar werk verricht.

Werking

De werking van een slagmoersleutel is gebaseerd op het principe van impactkracht. De slagmoersleutel genereert een hoog koppel door middel van een roterend hamermechanisme dat snel op de bout of moer slaat. Dit zorgt voor een hoge snelheid en kracht waardoor de bouten en moeren in korte tijd los of vast gedraaid kunnen worden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een slagmoersleutel?

Bij het kopen van een slagmoersleutel is het belangrijk om te letten op verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te kijken naar het vermogen van de slagmoersleutel. Dit wordt vaak uitgedrukt in Nm (Newtonmeter) en geeft aan hoeveel kracht de slagmoersleutel kan uitoefenen. Ook is het belangrijk om te kijken naar het gewicht en de afmetingen van de slagmoersleutel, zodat deze goed in de hand ligt en makkelijk te manoeuvreren is.

Slagmoersleutel bestellen

Heb jij de slagmoersleutel gevonden die je nodig hebt voor jouw klus? Slagmoersleutels bestellen doe je eenvoudig online op Bouwmaat.nl of koop een slagmoersleutel in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over de slagmoersleutels? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag een persoonlijk advies.