BouwmaatToolbox---bestellen

Bestellen

Bouwmaat is dé groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte; alles voor slimmer bouwen. Het assortiment, de service tot en met de openingstijden van de vestigingen. Alles draagt er toe bij dat u zo efficiënt mogelijk uw werk doet. Met een assortiment bestaande uit gerenommeerde merken vindt u alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens.
 

Het grootste assortiment

Onze vestigingen hebben meer dan 12.000 artikelen op voorraad. In de webshop heeft u daarnaast de keuze uit meer dan 1.500 extra WebOnly artikelen. Hiermee is Bouwmaat de grootste webshop in bouwmaterialen. Kunt u de materialen die u nodig heeft niet vinden? Dan kunnen wij naast de producten die u online en in onze Bouwmaat-vestigingen ziet, ook nog eens 100.000 artikelen voor u bestellen!

Heeft u online een bestelling geplaatst? Wij leveren uw bestelling vaak al de volgende dag. U kunt zelfs een eigen tijdstip kiezen waarop u geleverd wil krijgen! Maar u kunt er ook voor kiezen om gratis uw bestelling af te halen in een van onze 46 vestigingen in Nederland. In al onze vestigingen staat een team van professionals klaar om u te assisteren bij de klus. Dus u kunt ook altijd naar onze vestiging voor uw inkopen. Dat maakt Bouwmaat de slimste keuze voor iedere professional in bouw, renovatie en onderhoud.
 

Bezorgen

U kunt uw materialen altijd laten bezorgen. Tegen een geringe vergoeding komen wij al uw materialen op de klus of thuis bezorgen. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.
 

Afhalen

Bouwmaat Nederland heeft 46 vestigingen in Nederland. Bestelt u online, dan kunt u ook voor de optie kiezen om uw order op te halen in een vestiging. Afhalen van uw bestelling is altijd gratis.
 

Retourneren

U kunt een artikel retour brengen in elke vestiging. Neemt u hiervoor wel uw factuur en uw Bouwmaatpas mee. Er zit geen uiterste omruildatum vast aan onze service. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.