Klopboormachines kopen

Een klopboormachine kopen? Wanneer je op zoek bent naar een krachtige klopboormachine, dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment klopboormachines van verschillende merken en in diverse prijsklassen.

3 resultaten

DeWALT Accu Schroef/klopboormachine Mclaren DCD85ME2GT-QW

836079

44 Bezorgvoorraad info

€ 349,00 excl BTW

DeWALT Accu Schroefklopboormachine XR Adv XRP DCD999NT 18V in TSTAK koffer naakt

776682

5 Bezorgvoorraad info

€ 219,00 excl BTW

DeWALT Accu Schroefklopboormachine XR Brushless XRP DCD996NT-XJ 18 volt

716458

€ 185,00 excl BTW

Een klopboormachine kopen? Wanneer je op zoek bent naar een krachtige klopboormachine, dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment klopboormachines van verschillende merken en in diverse prijsklassen.

Milwaukee klopboormachines | Festool klopboormachines | DeWalt klopboormachines | Makita klopboormachines

Waarom een klopboormachine kopen?

Een klopboormachine is onmisbaar als je wilt boren in harde materialen zoals beton, steen en metaal. Door de klopfunctie wordt de boor als het ware in het materiaal gedrukt, waardoor je snel en efficiënt kunt boren. Daarnaast hebben veel klopboormachines ook een schroefstand, waarmee je gemakkelijk schroeven in en uit kunt draaien.

Soorten klopboormachines

Bij Bouwmaat kun je kiezen uit verschillende soorten klopboormachines, zoals accu klopboormachines en klopboormachines op stroom. De accu klopboormachines zijn handig als je veel op verschillende locaties moet boren, terwijl de elektrische klopboormachines meer kracht hebben en geschikt zijn voor grotere klussen.

Klopfunctie

Een klopboormachine onderscheidt zich van een gewone boormachine door de aanwezigheid van een klopfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de boor niet alleen ronddraait, maar ook tegelijkertijd op en neer beweegt, waardoor je gemakkelijker door harde materialen kunt boren. Zorg er dus voor dat de klopfunctie aanwezig is en dat deze goed werkt.

Vermogen

Het vermogen van een klopboormachine wordt uitgedrukt in wattage en geeft aan hoe krachtig de machine is. Voor lichtere klussen, zoals het boren van gaten in hout, heb je minder vermogen nodig dan voor zwaardere klussen zoals het boren in beton. Let dus goed op het vermogen van de klopboormachine en kies er een die past bij de klussen die je wilt uitvoeren.

Boorhouder

De boorhouder is het onderdeel van de klopboormachine waar je de boor in vastzet. Er zijn twee soorten boorhouders: een snelspanboorhouder en een SDS-boorhouder. Een snelspanboorhouder is gemakkelijk te bedienen en geschikt voor de meeste klussen. Een SDS-boorhouder is geschikt voor zware klussen en biedt meer grip op de boor.

Klopboormachine kopen bij Bouwmaat

Kortom, wil je een klopboormachine kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Klopboormachines bestellen doe je eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom naar een vestiging bij jou in de buurt om een klopboormachine te kopen. Bekijk ons assortiment online of kom langs in één van onze vestigingen en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.