Vloeibare zandcement pomptruck

Het leggen van een cementgebonden gietdekvloer is met de Weber Pomptruck een fluitje van een cent. En nu ook nog eens snel en makkelijk te regelen via jouw Bouwmaat vestiging.

De Weber Pomptruck zet je in om snel en eenvoudig een kwalitatief goede gietdekvloer te leveren. De materialen worden door de pomptruck namelijk op locatie perfect gemengd en verpompt. Dankzij de kant-en-klare natte vloermortel uit de slang, zijn snelheid en kwaliteit gegarandeerd. De pomptrucks zijn ook geschikt voor kleinere projecten, op vrijwel iedere locatie en op meerdere verdiepingen. Kortom: makkelijk en snel een gietdekvloer op jouw bouwproject.

De pomptrucks hebben een grote meng- en pompcapaciteit, waarmee gietvloermortel zeer snel, in dikke lagen en zelfs op hoge verdiepingen, kan worden aangebracht. De pomptrucks hebben een eigen stroomvoorziening en waterbuffer. Met een laadcapaciteit van 24 ton kunnen ze menig project aan maar de trucks kunnen eventueel ook op locatie worden aangevuld door middel van een bulkwagen.


Meer over de Weber Pomptruck

image
image

Waarom zou je kiezen voor een pomptruck van Weber Beamix voor het storten van vloeibaar zandcement (VZC)?


Het is een goed alternatief voor zakgoed voor grotere werken vanaf +/- 45m2 met een laagdikte van 5cm.


Hoe een Weber Pomptruck regelen

Wil je voor jouw project een Weber Pomptruck inzetten? Ga dan naar de informatiebalie in jouw vestiging en regel het samen met een van onze medewerkers.

 • Samen bepaal je dan hoeveel ton er nodig is.
 • Bepaal locatie, datum en dagdeel.
 • Reken af in de vestiging

Hierna neemt WeberBeamix contact met je op voor nadere details en randvoorwaarden.


LET OP: de Weber Pomptruck is te bestellen vanaf 4 ton. (is +/- 45m2 met 5cm laagdikte)

Weber Beamix levert het materiaal en de equipment. Je moet zelf de voorbereidingen treffen, de vloer storten en afwerken

Voordelen Pomptruck

 • Direct operationeel
 • Stroomvoorziening en waterbuffer aanwezig
 • Vrijwel overal inzetbaar
 • Stofvrije verwerking
 • Geen afval en lege pallets op de bouw
 • Geen restant van overgebleven mortel
 • Geen eigen pomp met bijbehorende investeringen nodig
 • Meest efficiënte inzet van vakmensen
 • Kwaliteitsbewaking en procesbegeleiding door operator
 • Tijdbesparing
image
image

Voorzieningen locatie

Op de locatie dient een 3⁄4 ” (schoon)wateraansluiting van minimaal 2.000 liter per uur aanwezig te zijn. De wateraansluiting moet beschikken over een (atlas)bajonetaansluiting (Geka-koppeling).

Voorbereidende werkzaamheden

Je moet er zelf voor zorgen dat de voorbereidende werkzaamheden, zoals het schuren, frezen, kitten, primeren etc. verricht zijn voordat de Pomptruck wordt ingezet. Voorgaande werkzaamheden behoren niet tot de taken van de Pomptruck operator.

Benodigde ruimte

Er moet voldoende ruimte voor de Pomptruck beschikbaar zijn om te kunnen manoeuvreren. Draaicirkel 16,20 meter, hoogte 4,05 meter, lengte 12 meter, breedte 2,5 meter, asdruk max. 11 ton.

Afvalcontainer

Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van een afvalcontainer, welke gebruikt kan worden voor restmateriaal en het schoonmaken van de Pomptruck. Je bent ook zelf verantwoordelijk voor het afvoeren van materialen en afvalcontainer en het schoon opleveren van de pomplocatie. De hiervoor genoemde afvalcontainer dient in de buurt van de Pomptruck locatie geplaatst te zijn binnen max. 10 meter. De Pomptruck wordt voor het spoelen en schoonmaken niet verplaatst.