InspiratieVakwerk

Masis Bouwservice kan voor alles bij Bouwmaat terecht

Deel dit artikel:

Voor veel van onze klanten is Bouwmaat al jarenlang een trouwe partner. We doen dan ook graag nét dat stapje extra om jouw werkdag makkelijker en succesvoller te maken. Dat waardeert ook Masis Avedisian van Masis Bouwservice. Masis komt dagelijks bij Bouwmaat Eindhoven de Hurk XL, soms zelfs meerdere keren per dag. Een bijzondere en intensieve samenwerking. We gaan hierover in gesprek met Masis en Julian Arts, verkoopmedewerker bij Bouwmaat.

Verbouwingen van A tot Z

Masis Bouwservice is een klein bouwbedrijf in de regio Eindhoven. Masis is in 2004 voor zichzelf begonnen. Inmiddels werkt hij met een heel team van specialisten, zoals een loodgieter, elektricien, stukadoor en een dakdekker. “We hebben altijd veel verschillende projecten tegelijk lopen, dus elke dag werken er zo’n zes man voor mij”, vertelt Masis trots. ”We verzorgen verbouwingen van woningen van A tot Z. Denk bijvoorbeeld aan aanbouwen, renovaties, badkamers, daken en vloeren. Daarnaast doen we ook kleinere projecten voor woningbouwverenigingen zoals deuren afhangen en ontstoppingen.”

Alles onder één dak

Masis komt al sinds 2007 bij Bouwmaat. “Het fijne van Bouwmaat is dat ze werkelijk alles onder één dak hebben”, vertelt Masis. “Omdat wij complete verbouwingen verzorgen, heb ik ook veel verschillende materialen nodig: van elektra tot loodgietersmaterialen tot dakbedekking. Bij Bouwmaat kan ik alles krijgen.”
“De formule van ‘alles onder één dak’ maakt het werk voor Masis dagelijks eenvoudiger”, stelt Julian. Masis bevestigt dit meteen: “Ja, het scheelt mij veel tijd dat ik niet naar drie of vier verschillende winkels hoef te rijden om mijn materialen bij elkaar te verzamelen.”

Drie keer per dag naar Bouwmaat

Masis staat elke dag bij Julian op de stoep. Regelmatig zelfs wel meerdere keren per dag. “Bij Bouwmaat vragen ze zich soms wel eens af waarom ik zo vaak kom”, vertelt Masis lachend. “Maar bij Masis Bouwservice werken we altijd aan meerdere projecten tegelijk. Soms zijn dat er wel vijf. Voor al die projecten heb ik materiaal nodig. Ik ga dan eerst mijn projecten af en kijk wat ze per project nodig hebben. Het passen, meten en uitrekenen hoeveel er nodig is, doe ik het liefst zelf. Het is afhankelijk van de projecten hoeveel keer per dag ik dan bij Bouwmaat kom.”

Persoonlijk betrokken

Na al die jaren is Masis dus nog steeds trouwe klant bij Bouwmaat. Masis: “Niet alleen omdat Bouwmaat alles onder één dak heeft, maar er is ook veel betrokkenheid en persoonlijk contact. Ze tonen veel interesse. Julian komt ook regelmatig bij mij op de bouwplaats langs.”

Julian licht toe: “Als ik Masis even niet gesproken heb, ben ik nieuwsgierig hoe het met hem en zijn projecten gaat. Dan ga ik even langs. Soms is het ook handig om op locatie een offerte te bespreken of een situatie inzichtelijk te krijgen, zodat ik een beter advies kan uitbrengen. Of ik ga gewoon een broodje brengen.” Masis beaamt dat meteen lachend: “Ja, dat doe je inderdaad ook wel eens.”

Aanbouw op de Waterlinie

Op dit moment werkt Masis Bouwservice aan een aanbouw op de Waterlinie in Eindhoven. Een speciaal project, volgens Masis: “Het is in een waterrijk gebied, daardoor is de ondergrond heel drassig. Dat zorgde voor de nodige uitdagingen voor de fundering, want je moet voorkomen dat er verzakking plaatsvindt. Het is ook nog eens een hoekhuis, waardoor er meer stabiliteit aangebracht moest worden. Dat is heel anders dan bij een rijtjeshuis.” Dit is opgelost door palen in de grond te heien, die versteviging bieden. Masis: “De fundering rust nu op de palen en daar hebben we de combinatievloer op gelegd. Het was een heel proces, waar ook een constructeur bij aan te pas kwam. De constructeur heeft bepaald waar de heipalen moesten komen. Hij heeft ook een tekening en berekening gemaakt, waarmee ik naar Julian ben gegaan. Op basis daarvan heeft Julian uitgerekend hoeveel en wat ik nodig heb en heeft hij een kostenplaatje geschetst. Julian heeft veel spullen aangeleverd voor deze aanbouw. Eigenlijk komt bijna alles voor dit project bij Bouwmaat vandaan, behalve de stenen voor de buitenmuren.”

Een bijzonder en leerzaam project

Masis en Julian zijn het erover eens dat dit het meest bijzondere project is waar ze ooit samen aan gewerkt hebben. “Vooral de drassige ondergrond maakte dit project heel bijzonder en leerzaam”, zegt Julian. “Ook voor mij. In onze branche veranderen methodes, oplossingen en materialen continu. Je moet je constant blijven ontwikkelen en van de nieuwste trends op de hoogte zijn. Ik had zelf nog niet veel ervaring met combinatievloeren. Ik laat me dan ook adviseren door specialisten van onze leveranciers. Met die informatie kom ik dan weer tot een advies voor Masis.”

“De eerste die ik bel”

Op de vraag wat Bouwmaat voor zijn dagelijkse werkzaamheden betekent, kan Masis kort zijn. Masis: “Heel veel, Bouwmaat is de eerste die ik bel als ik iets nodig heb. Het is heel prettig om met hen samen te werken, omdat ze betrokken zijn, luisteren en over alles meedenken.”

Lees meer

Deel dit artikel: