Services en maatwerk

Bescherming voor jouw bedrijfswagen? Sidebars!

Deel dit artikel:

Het vervoeren van gereedschap en materiaal; een goede vakman kan niet zonder bus. Je wilt deze dan ook in goede staat houden en beschermen. Een betaalbare oplossing in stijl? Sidebars! Zij geven je voertuig een stijlvol uiterlijk en beschermen jouw bus.

Jammer genoeg is je bus gemakkelijk te beschadigen. Tijdens parkeren naast een hoge stoep, kleine aanrijdingen, instappen of bij het laden en lossen. Een ongelukje zit in een klein hoekje. De reparatiekosten zijn hoog en je bent je bus een aantal dagen kwijt. Sidebars zijn dan ook een goede oplossing voor vakmannen die:

  • Hun bus niet voor langere tijd kunnen missen;
  • Veel rondrijden in een stedelijke omgeving en hier veel moeten manoeuvreren;
  • Veel moeten laden en lossen.

Montage
De stalen stootbalken worden aan beide zijkanten van het voertuig gemonteerd. Wil je sidebars monteren op jouw huidige bus? De montage vindt dan vaak plaats op bestaande aansluitpunten. Uiteraard kun je dit bij een garage laten doen, maar zelf doen is ook een optie. Vaak worden alle montagematerialen en een duidelijke handleiding meegeleverd.

Tips!

  • Hou rekening met de lengte van de bus. Sidebars zijn er in drie varianten: korte wielbasis, middellange wielbasis en lange wielbasis.
  • Hoe dikker de wand van de sidebars, hoe sterker deze zijn!
  • Wil je sidebars gebruiken om gemakkelijk in te stappen? Vergeet dan niet de extra ‘opstappen’ te bestellen.
  • Ga je voor het totaalplaatje? Kies dan ook voor pushbars (aan de voorzijde) of rearbars (achterzijde)!

In samenwerking met Stern leveren wij vrijblijvend advies over je bestelauto en bijbehorende uitrusting. Bekijk onze scherpe aanbiedingen en meer informatie!

Meer lezen

Deel dit artikel: