InspiratieMateriaalMateriaal en gereedschap

Henco, de favoriet van … Dimitri Zainoutdinov

Deel dit artikel:

Dimitri Zainoutdinov werkt voor Latbouw B.V. in Dordrecht, een bedrijf dat veel renovatieklussen uitvoert. Voor badkamerklussen wordt vaak gebruik gemaakt van producten van Henco. Waarom juist dit merk en wat zijn volgens Dimitri de voordelen van Henco?

Op het gebied van sanitair pakt Latbouw nagenoeg alle klussen aan. Dimitri: “Meestal renoveren wij complete badkamers. Van het sloopwerk, het aanleggen van leidingen, nieuwe vloeren, tegelwerk, plafonds, riolering, ventilatiesystemen, de montage van het sanitair en afkitten. We werken voornamelijk voor particulieren.”

 

Betrouwbaar en betaalbaar

Dimitri en zijn collega’s maken al jaren gebruik van Henco wanneer zij koppelingen of leidingen nodig hebben. “Al langer dan zes jaar. Daarvoor gebruikten we een ander merk. De prijs daarvan was toen best hoog. We hebben toen de keuze gemaakt om met Henco verder te gaan. De kwaliteit hiervan is méér dan goed, het merk is toegankelijk en de prijs is ook vriendelijk.” Ook het gereedschap dat wordt gebruikt om koppelingen of leidingen mee te monteren, is van Henco. “We hebben persmachines van dat merk en ook enkele andere, maar die zijn niet speciaal voor Henco gemaakt. Technisch gezien kunnen we hiermee ook andere merken persen, maar wij werken echt alleen maar met Henco.”

De keuze voor Henco heeft Dimitri geen spijt opgeleverd. “Als wij een badkamerklus hebben, dan moet ik zeker weten dat ik de kwaliteit kan vertrouwen. Het moet tien jaar meegaan en niet beginnen te lekken of scheuren. Met de badkamers die we tot nu toe hebben gedaan, zijn nog nooit problemen geweest, zelfs niet na die periode.”

Deel dit artikel: