Deel dit artikel:

Speciale werkkleding voor de bouw, beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn in heel veel beroepen handig (en soms verplicht). Dat geldt ook voor de vakman. Maar waarom zou je hier in investeren? We geven je vier redenen om een goede werkjas, werkbroek en overall te kopen. Het ideal workwear voor op jouw klus. 

Straal professionaliteit uit met de juiste werkkleding

Wat denk jij als klant, wanneer je een loodgieter belt, en hij komt aan in een spijkerbroek en een willekeurige trui van een festival uit 2015? Denk je dat je een professional in huis hebt gehaald of iemand die even gemakkelijk wilt bijverdienen? Als professional in de bouw is vertrouwen ontzettend belangrijk. Jij maakt de woondromen van anderen waar. Vanaf de allereerste ontmoeting tot aan de oplevering wil je dat dat beeld klopt. Professionele kleding, draagt de naam van jouw bedrijf, en straalt zekerheid en vertrouwen uit.

Bescherm jezelf met beschermende kleding

Werkkleding op maat voor jouw werk gemaakt houdt rekening met hoe je werkhouding is en de handelingen die je moet doen. Denk aan kniebeschermers in broeken bij tegelen. Bouwhelmen waar op hoogte gewerkt wordt, een bril om te voorkomen dat er slijpsel in je ogen springt. Gehoorbescherming omdat je over 20 jaar niet doof wilt zijn. Wees slim en investeer in de bescherming die je nodig hebt.

Persoonlijke bescherming; kleding

De juiste workwear voor de juiste klus

Schilderen zou je in je spijkerbroek kunnen doen, maar schilderspakken zijn er veel beter voor geschikt. Zo hebben ze genoeg opbergvakjes voor kwasten, doeken en andere middelen die je nodig hebt tijdens het werk. Het scheelt elke dag ontzettend veel bukken en belasting voor je rug. Je kan daardoor sneller werken en ze zitten als gegoten.

 

Langer doen met jouw bouwkleding

De kleding in de bouw moet tegen een stootje kunnen. Waar “gewone” truien alleen bedoelt om warm en mooi te zijn, hebben deze truien meerdere functies. Ze zijn vaak brandwerend, zijn dikker en dus beschermen tegen opspattend ijzer, houden je warm tegen vrieskou en slijtvast. Waar je een gemiddelde trui na een jaar kan weggooien gaat een professionele jaren mee.

Dus kies slim en kies voor professionele bescherming en kleding. Je beschermt jezelf het best, je werkt efficiënter en uiteindelijk spaar je er geld mee uit.

Deel dit artikel: