Slimme producten – november 2019

Deel dit artikel:

Soms zijn er van die producten waar je je van afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund. Of producten waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Bouwmaat zoekt vanaf nu regelmatig van dit soort handige producten voor je. 

Comfortabel werken met een verwarmde werkjas

Verwarmde werkjas

De R zit weer in de maand en dat betekent dat het koud kan zijn tijdens projecten. Met de M12™ -lijn verwarmde kleding van Milwaukee kun jij echter ook tijdens de koude en natte dagen comfortabel werken. De M12™ verwarmde jassen leveren tot acht uur aan- eengesloten warmte per acculading. Dit doen ze op je borst, je rug en in je zijzakken.
De jassen zijn bestand tegen water, volledig winddicht en zeer flexibel. Laat dat gure weer maar komen!

Meer informatie kun je vinden op de website van Milwaukee.

3D-geprinte kraan voor opvallende vormen

GROHE 3D geprinte kraan

GROHE introduceerde onlangs de eerste 3D-geprinte kranen: GROHE Atrio Icon 3D en GROHE Allure Brilliant Icon 3D. Is je klant op zoek naar een unieke kraan met een opvallend design? Dan is dit wellicht een interessante keuze. Dankzij het metaal-printproces hebben de kranen een opvallende vorm wat ook nog eens zorgt voor een schitterende waterstroom. De kranen zijn op aanvraag bij GROHE verkrijgbaar.

Meer informatie kun je vinden op de website van GROHE.

Deze krachtpatser kruiwagen is jouw hulp bij stevige klussen

Heb je een klus met veel sjouw- of sloopwerk? Dan is de accu-kruiwagen DCU180 van Makita een welkome hulp. Deze degelijke doorduwer kan worden uitgerust met een 90 liter bak of een rek. Dankzij de wielen onder de handvatten hoef je niet te tillen en door het krachtige gemotoriseerde voorwiel hoef je niet te duwen. Zo ben je zuinig op je lichaam maar verhoog je ook je productiviteit.

Kijk voor meer informatie op de website van Makita

De blits maken met deze slimme zonnebril

Zeg maar dag tegen je oordopjes en hallo tegen de coolste zonnebril ooit. Bose Frames hebben namelijk geïntegreerde bluetooth luidsprekertjes en een microfoon. Het geluid komt uit de poten van je bril die ondanks alle aanwezige technologie slechts 45 gram weegt. Met deze wearable bescherm je je ogen tegen de zon, luister je muziek, neem je telefoongesprekken aan en geef je opdrachten aan Siri en de Google Assistent!

Meer over deze coole brillen vind je op de website van Bose

Deel dit artikel: