Kijkje achter de schermen

Deel dit artikel:

Bouwmaat is de laatste paar weken druk bezig geweest met video opnames en fotografie van diverse klussen om er onder andere handige stappenplannen mee te maken. We nemen je graag mee voor een kijkje achter de schermen.

Grote en kleine klussen

Er is onder andere een complete (zolder)kamer gebouwd waarbij kleine en grote klussen zijn uitgevoerd. Dit grote project vond plaats op een set met een basis decor. Zo kon er voldoende tijd worden genomen om perfecte opnames te maken. In een echte klusomgeving laat de planning dit vaak niet toe. Daarnaast is het dan vaak niet mogelijk alle gewenste klussen op één locatie uit te voeren en op te nemen.

Uitgevoerde klussen

De volgende klussen zijn onder andere uitgevoerd.

Ook zijn er andere bijzondere producten op gefotografeerd en gefilmd zoals de opbouw van de vergunningvrije dakkapel van Velux en de Protex kunststof gevelbekleding.

Opnames

De opnames zijn gemaakt bij Giesbers Digital Media Lab in Duiven en hebben in totaal 2,5 week geduurd. De werkzaamheden zijn door ervaren vakmannen uitgevoerd, waaronder vaste Bouwmaat klanten. In het begin was het even wennen aan de studio setting, maar na een paar dagen was de aanwezigheid van camera’s de gewoonste zaak van de wereld. Er werd ‘leand and mean’ gewerkt waarbij de fotografie en video-opnames nagenoeg gelijktijdig plaatsvonden. De regie was in handen van Bouwmaat medewerkers.

Specialisten aanwezig

Om de puntjes op de i te zetten waren ook de specialisten van de leveranciers aanwezig. Hun aanwezigheid zorgden ervoor dat fouten werden vermeden en dat handige ‘tips & tricks’ werden toegevoegd.

Binnenkort in het ALLES Magazine en online kanalen

De foto’s en video’s worden gebruikt voor het samenstellen van stappenplannen die in het komende Bouwmaat ALLES Magazine (op 1 september 2018 op de mat en anders verkrijgbaar in je dichtstbijzijnde Bouwmaat vestiging) en op het ALLES online platform gepubliceerd worden. Alle video’s zijn binnenkort ook op het Bouwmaat YouTube kanaal te bekijken. Daarnaast zullen de video’s gebruikt worden om de producten op de webshop Bouwmaat.nl ondersteunen.

Dus houd deze site én je brievenbus in de gaten voor interessante artikelen, handige stappenplannen en nuttige informatie.

Deel dit artikel: