Deel dit artikel:

Niet alleen goed gereedschap, ook goede werkkleding is het halve werk. MASCOT staat bekend om hun comfortabele werkkleding van zeer hoge kwaliteit. Al onze collega’s in de Bouwmaat-vestigingen dragen werkkleding van deze bekende fabrikant. Hoe ervaren zij hun werktenue in de praktijk?

Desiree: stijlvol én comfortabel

Desiree van de Burgt werkt momenteel als Service Medewerkster bij Bouwmaat Roermond. “Ik help klanten aan de balie, bijvoorbeeld met retourorders, offertes maken en adviseren. Bedrijfskleding is in mijn functie onder andere belangrijk omdat klanten snel zien wie ze kunnen aanspreken wanneer ze hulp nodig hebben.” Comfortabele werkkleding is het belangrijkste voor Desiree: “Ik spring regelmatig op de heftruck of sta soms te zagen. Ik moet fatsoenlijk kunnen bewegen en dingen makkelijk kunnen optillen. Dat kan allemaal in deze werkkleding, ik heb precies de bewegingsvrijheid die ik nodig heb. Toen we de bedrijfskleding kregen, kwam MASCOT langs met een busje waar we de kleding konden passen. De mensen van MASCOT gaven toen ook advies over de juiste maten, dat was fijn.”

Werkkleding moet voor Desiree vooral goed zitten. Maar ook niet onbelangrijk: het moet er ook goed uitzien. “Wat ik zo fijn vind aan onze werkkleding is dat je er gewoon vrouwelijk uitziet, bijvoorbeeld door de getailleerde vrouwenpolo.”

MASCOT KLEDING KOPEN BIJ BOUWMAAT

Enthousiast geworden van de verhalen van onze medewerkers? Koop dan jouw werkkleding van Mascot bij Bouwmaat. We hebben een uitgebreid assortiment broeken, shirts en alles wat je verder maar nodig kunt hebben. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je kleding te laten bedrukken met jouw logo. Wij houden rekening met jouw wensen en ideeën en adviseren je graag over de uitvoering van het logo en de positie ervan op de kleding. Je ontvangt, ter beoordeling, altijd gratis een digitale proefdruk van het logo. Benieuwd? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij één van de Bouwmaat vestigingen.

Pascal: warm en veilig

Pascal van Draanen is Vakverantwoordelijk Medewerker bij Bouwmaat Roermond. Hij zorgt ervoor dat de producten en paden er picobello uitzien. Pascal geeft aan dat goede comfortabele bedrijfskleding erg belangrijk voor hem is, zeker in deze functie. “Soms moet ik even naar buiten, op de heftruck of om iets te pakken. Dan moet je werkkleding wel warm genoeg zijn. Dat is zeker het geval. De nieuwe vesten van MASCOT zijn gemaakt van fleecemateriaal, wat ervoor zorgt dat ik lekker warm blijf. Als ik onze bedrijfskleding in één woord moet omschrijven, dan kies ik voor ‘comfortabel’. Een leuk detail is dat alle vesten zijn gepersonaliseerd. Mijn naam staat dus op het vest. Dit maakt het toch wat persoonlijker.”

De kleding van MASCOT zorgt ook voor een stukje veiligheid: “Als er iets valt of ik loop ergens tegenaan, is het wel zo handig dat ik me niet gelijk schaaf of op een andere manier verwond. De broeken zitten prettig maar zijn ook stevig. Er is veel opbergruimte. Dat heb ik nodig, want ik heb vaak spullen zoals een veiligheidsmes, rolmaat, markeerstift en een telefoon bij me voor mijn werkzaamheden.”

Shauny: herkenbaar en praktisch

Shauny de Goede werkt als Medewerker Kassa bij Bouwmaat Alkmaar. “Bedrijfskleding is belangrijk voor mijn functie. Als kassamedewerker ben je erg zichtbaar in de winkel. Je werkkleding moet er dan natuurlijk op en top uitzien en dat is nu zeker het geval. Iedereen achter de kassa heeft dezelfde werkkleding aan. Dat is wel zo prettig voor klanten, want dan kunnen ze ons ook makkelijk herkennen. Hebben ze een vraag voor ons, dan weten ze waar ze moeten zijn.”

Shauny houdt van comfortabele werkkleding. Omdat ze regelmatig op de fiets naar de vestiging komt, is er nog iets belangrijk voor haar. “Fijn aan de werkkleding van MASCOT is dat het snel opdroogt. Regen ik een keer nat, dan is het tenminste lekker snel weer droog. De kleren zitten sowieso als gegoten, echt heel comfortabel.”

Het werktenue van Shauny is niet alleen mooi maar natuurlijk ook functioneel: “De werkkleding is netjes maar vooral ook praktisch. Het bestaat uit een polo, een werkbroek en een vestje. Ik heb allemaal verschillende zakjes waar je pennen, schrijfblokjes en stanleymessen in kunt bewaren. Echt enorm handig!”

Marja: netjes en hoge kwaliteit

Marja Oost is Service Medewerkster bij Bouwmaat Amsterdam Amstel XL. “In mijn functie heb ik veel contact met klanten. Daarom vind ik goede werkkleding erg belangrijk, het moet er gewoon netjes uitzien. Onze werkkleding zorgt voor een verzorgde uitstraling. Iedereen op de vloer heeft dezelfde werkkleding aan, dat straalt gewoon net even wat extra’s uit.”

Marja is onder andere enthousiast over het comfort van haar werkkleding. “Ik ben blij met de werkkleding van MASCOT. Het is erg elastisch en rekt goed mee als ik moet bukken of als ik iets moet optillen. Daarnaast is de kleding makkelijk wasbaar en droogt het snel op. Deze werkkleding heb ik nu twee jaar en er is nog geen scheurtje te bekennen. De kwaliteit is gewoon erg hoog. Ik zou de werkkleding van Mascot dus ook zeker aanraden aan anderen.”

Deel dit artikel: