NieuwsOver Bouwmaat

Verbouwing Bouwmaat Nijmegen

Deel dit artikel:

Meer ruimte en overzicht in jouw favoriete vestiging

Steeds meer vestigingen hebben het nieuwste jasje van de Bouwmaat formule inmiddels al aan. Nu is Bouwmaat Nijmegen aan de beurt. De vestiging ondergaat de komende maanden een hele metamorfose. Je herkent je favoriete vestiging straks niet meer terug. Zelfs de in- en uitgang krijgen een andere plaats. Straks doe je nog makkelijker en sneller inkopen voor jouw klus. Daar doen we het voor!

Logisch ingedeeld en ruimtelijk

Afgelopen september ging de verbouwing van start en dat heb je misschien al gemerkt. We benaderen alles zo veel mogelijk vanuit jouw perspectief om de klanten nog beter te ondersteunen. We richten de hele winkel veel logischer en ruimtelijker in, zodat je alles voor je klus nog makkelijk vindt.

Nieuwe ingang

Wat direct opvalt is de nieuwe ingang. Hierdoor stap je vanaf de parkeerplaats nog makkelijker de vestiging binnen. Je zet je bus op de parkeerplaats en loopt nu meteen door naar de ingang. Met een zware kar vol spullen ben je ook sneller weer weg. Dankzij de nieuwe ingang kun je dus nog comfortabeler je inkopen doen.

Vernieuwde vestiging, vertrouwde gezichten!

Bij Bouwmaat in Nijmegen kun je altijd kan rekenen op de beste service. Dat is nu zo, maar ook zeker als we straks klaar zijn met de huidige verbouwing. Je krijgt er een vernieuwde versie van jouw favoriete vestiging voor terug waar we je nog beter van dienst kunnen zijn. Wat blijft zijn de bekende gezichten die ervoor zorgen dat jij met een tevreden gevoel je dag begint of afsluit. Daar doen we juist tijdens de verbouwing extra ons best voor.

Het nieuwste jasje

Bouwmaat Nijmegen trekt het nieuwste jasje van de Bouwmaat formule aan. Dit betekent onder andere een logischere en ruimtelijkere indeling, zodat jij alles nog makkelijker vindt. Straks hebben we vier ‘werelden’ gericht op een specialiteit: Schilderen, Sanitair & Installatie, Tegelverwerking en Elektrisch gereedschap. Als professionele bouwer vind je hier meteen alles voor jouw vakgebied en klus. Natuurlijk hebben we nog altijd alles onder één dak.

Vertrouwde services op een slimmere plek

Waar de zaagmachine eerst in het magazijn stond, staat deze nu bij de kassa. Ook daar is over nagedacht, zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn. Terwijl jij je spullen afrekent, zorgen we ervoor dat er iemand jouw hout op maat zaagt. Wel zo efficiënt en makkelijk, je bent sneller weer op pad.
Ook kan je natuurlijk altijd rekenen op onze aanhangwagenservice. De aanhangwagens verhuizen van het magazijn naar de parkeerplaats. Dat maakt het handiger voor jou. Je gaat naar de servicebalie, iemand van ons loopt met je mee en haalt het slot eraf. Je hoeft dus niet meer te wachten bij het magazijn, dat scheelt toch weer wat tijd! Je kunt een aanhangwagen natuurlijk ook altijd van tevoren reserveren, of je nou de grote of de kleinere pakt.

Een nieuwe verfmengbalie

Het mengen van verf is natuurlijk een vertrouwde service van Bouwmaat Nijmegen. De verfmengbalie krijgt een mooie plek bij de ingang, je loopt er bij binnenkomst zo op af. Hier vind je straks alles wat je nodig hebt voor je volgende schilderklus. Van kwasten tot rollers, alles staat overzichtelijk bij elkaar. Hetzelfde gaan we ook doen voor De Werelden tegelverwerking, elektrisch gereedschap en sanitair & installatie. Kortom: alles voor jouw klus staat handig , na de verbouwing op één plek en onder één dak. Zo kun jij nóg prettiger je spullen kopen.

Maatwerk voor jou en je klant

Bij Bouwmaat Nijmegen vinden we het belangrijk dat je bij ons altijd terecht kan voor je spullen, ook als het gaat om maatwerk. Daarom bieden we diverse maatwerkoplossingen aan zoals ‘Zink op maat‘ en ‘Keukens op maat’. Loop vooral even langs de servicebalie. We vertellen je graag over de verschillende oplossingen of halen een van de experts erbij. Eigenlijk is er voor elke klus een oplossing mogelijk, omdat we net dat stapje extra zetten.

Inkopen met een goed gevoel

Het team van Bouwmaat Nijmegen zet alles op alles zodat jij je direct thuisvoelt als je binnenkomt. Dat vinden we belangrijk. Wij willen dat je met plezier inkopen doet bij ons. Loop je ergens tegenaan, dan denken we met je mee. Alles om ervoor te zorgen dat jij met een goed gevoel de deur uitloopt, iedere keer weer. Daarom richten we onze nieuwe winkel zo in dat deze nog jarenlang voldoet aan jouw wensen.

Nog betere service

Hoe ziet dit er dan straks uit? Bij de betegeling vind je bijvoorbeeld tegellijm, tegelprofielen en tegels bij elkaar. Een echte blikvanger wordt de verfmengbalie met alle spullen voor je schilderklus, van verf tot en met kwasten en afplaktape. Dat scheelt tijd. Bovendien wordt alles zo ingedeeld dat we je nog beter van dienst kunnen zijn. Wat niet verandert: je kunt ons team altijd vragen om advies.

Continu verduurzamen

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel, ook bij de keuzes die we maken voorafgaand aan de verbouwing. We passen LED-verlichting en duurzame materialen toe en met bijvoorbeeld extra aandacht voor recyclingstromen van afval dragen we ons steentje bij aan de klimaatdoelstellingen.

Nieuwe grotere koffiehoek

De koffiehoek is een vertrouwde plek voor een lekker ‘bakkie’. Geen zorgen, deze blijft en wordt alleen verplaatst. De vernieuwde koffiehoek komt waar voorheen de uitgang zat. De koffiehoek wordt ook een stukje groter met wat zitjes en een tafel waar je lekker kunt genieten van onze vernieuwde en lekkere bonenkoffie.

Wij helpen je graag

We kunnen stellen dat jouw favoriete Bouwmaat een flinke metamorfose ondergaat. De zaagmachine verhuist en er komen nieuwe toiletten. Ga naar de informatiebalie als je vragen hebt. En natuurlijk ook als je een product niet kunt vinden of gewoon op zoek bent naar goed advies.
We staan graag voor je klaar!

Deel dit artikel: