Over Bouwmaat

Vakmanschap en plezier tijdens het Bouwmaat XXL Event

Deel dit artikel:

Op ruim 6000 m2 beursvloer in de Jaarbeurs in Utrecht vond op 25 mei 2018 de tweede editie van het Bouwmaat XXL Event plaats. Ruim 70 merken uit de sector presenteerden er hun diensten, producten en beursaanbiedingen op een stand. Op het Bouwmaat Toolboxplein konden bezoekers terecht voor de services van Bouwmaat. Kortom; dé plek voor vakmannen en leveranciers om met elkaar in gesprek te gaan en inspiratie op te doen.

Voor deze tweede editie van het Bouwmaat XXL Event is de organisatie terug naar de tekentafel gegaan. Aan de hand van feedback van klanten en vestigingen is het programma aangepast. En met succes. Vanaf 15.00 uur stroomden de bezoekers binnen en door de goede sfeer ging het feestprogramma door tot laat in de avond. De combinatie van een beurs en een informelere feestavond is de bezoekers goed bevallen.

De Vakwerk Awards

Nieuw tijdens deze editie van het Bouwmaat XXL Event was de uitreiking van de Vakwerk Awards, een waarderingsprijs als initiatief van Bouwmaat. De awards zijn bedoeld om de echte vakman in het zonnetje te zetten. De vakman die Nederland iedere dag een stukje mooier maakt, de motor van de economie. Een nominatie voor deze prijs betekent dat je echt iets kan, het is een blijk van waardering voor het ambacht.
Uit de meer dan 300 inzendingen is Rhon vande Velde, eigenaar van RHON EPA Woonadvies & Klusbedrijf uit Bergen op Zoom, tot terechte over-all winnaar uitgeroepen. Rhon is verkozen door de vakjury en het publiek omdat hij erin slaagde een verouderde zeventiende-eeuwse boerderij duurzaam en toekomstbestendig te verbouwen. De Vakwerk Award is zo positief ontvangen dat deze tijdens het volgende Bouwmaat XXL Event weer wordt uitgereikt.

Dag vol hoogtepunten

Het is de hele dag gezellig geweest op het evenement, helemaal vanaf het moment dat de Vakwerk Award werd uitgereikt en het feest losbarstte. Artiesten als Candy Dulfer, Tino Martin, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé traden op onder begeleiding van het New Amsterdam Orchestra. Bezoekers waren enorm enthousiast en de eerste leveranciers hebben al gevraagd wanneer zij zich kunnen inschrijven voor de volgende editie over twee jaar.

Bouwmaat Nederland wil graag iedereen bedanken voor zijn medewerking en komst, samen hebben we er een fantastisch evenement van gemaakt!

Deel dit artikel: