NieuwsOver Bouwmaat

Feest tijdens het Bouwmaat XXL Event

Deel dit artikel:

Het feestprogramma van het Bouwmaat XXL Event staat garant voor topentertainment door o.a. Tino Martin, Candy Dulfer, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé. Tino Martin is momenteel zeer populair. In 2014 brak Martin door met de hit “Jij Liet Me Vallen” en hij ontving een Edison Award voor de gelijknamige cd.

Over de hele wereld staat saxofoniste Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live optredens. Ze werd door grootheden als Prince en Van Morrison gevraagd als gastmuzikant. Met haar optreden zal ze de zaal volledig op zijn kop zetten!

Wolter Kroes is één van Nederlands bekendste en populairste feestartiesten. Met hits als ‘Viva Hollandia’ en ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, staat hij al jaren aan de top. Hij knalt tijdens elk optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan.

Xander de Buisonjé werd 1998 in één keer bekend wordt met de hitballad ‘Hou Me Vast’, een single van de band Volumia! Hij is een heuse rasartiest, goede pianist, heeft een geweldige stem en staat garant voor een top optreden.
De meeste van deze topartiesten zullen live worden begeleid door het New Amsterdam Orchestra. Het orkest zorgt voor een stuk extra beleving en dynamiek tijdens de optredens.

Sparen voor entree

De gratis toegangskaarten kunnen tot 14 mei worden gespaard. Bij iedere besteding bij Bouwmaat of op Bouwmaat.nl van € 50,- exclusief BTW ontvang je een spaarzegel. Bij 20 zegels heb je al een volle kaart en daarmee 1 toegangskaart gespaard. Voor de webshop geldt het volgende: met de factuur kunnen de event-zegels worden afgehaald in de vestiging. Op een speciale selectie producten ontvang je extra XXL zegels. Deze producten zijn herkenbaar aan het XXL logo. Kijk voor verdere voorwaarden op Bouwmaat.nl.

Lees meer over het Bouwmaat XXL Event

 

Deel dit artikel: